Uşak'ta tarım ve hayvancılık faaliyetlerine denetim Uşak'ta tarım ve hayvancılık faaliyetlerine denetim

Uşakspor, ilk yarıyı son sırada tamamlayıp ikinci yarıda da kötü gidişatını sürdürüyor. Maçlarda galibiyet yakalayamayan takımın yüzü hiçbir şekilde gülmüyor. 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, geçen hafta oynanan Uşakspor – Motolux 68 Aksaray Belediyespor karşılaşmasından Uşakspor’a TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan ceza geldi. Uşakspor 3 ihtar ve 42 bin TL para cezasına çarptırıldı.

Uşakspor’un kendi sahası olan Uşak Bir Eylül Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmada güvenlik sorumlusu ve özel güvenlik amirinin müsabaka organizasyon toplantısına katılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle, aynı müsabakada Uşakspor A.Ş.’nin, müsabakada yeterli sayıda top toplayıcı bulundurmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ve soyunma odasında sıcak su sisteminin çalışır durumda bulundurulmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle TFF, PFDK tarafından ihtar cezası ile cezalandırılmasına karar verildi.

Uşakspor’a aynı müsabakada stadyumda yer alan koltukların numaralandırılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 14 bin TL ve müsabakada özel güvenlik görevlisi bulundurmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 28 bin TL olmak üzere toplam 42 bin TL para cezası verilmesi kararlaştırıldı.

Muhabir: Seher ZEYBEK