Aras Aydın, 4 Ocak 1989 tarihinde Eskişehir'de doğmuş ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Asıl adı Mehti Aras Aydın olan oyuncu, Türk televizyon ve sinemasında başarılı işlere imza atmıştır.

2010 yılında yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı ve Bülent Emin Yarar'ın başrolde olduğu "Öğretmen Kemal" adlı dizide ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Aras Aydın, bu projeden sonra kariyerine hızlı bir giriş yapmıştır.

2013 yılında "Şefkat Tepe" adlı dizide Teğmen Volkan rolünde izleyici karşısına çıkan Aras Aydın, ardından 2014 yılında "Saklı Kalan" ve "Kiraz Mevsimi" dizilerinde önemli roller üstlenmiştir. "Kiraz Mevsimi" dizisinde Emre Yiğit karakteriyle geniş kitleler tarafından tanınmıştır.

2024 Miss&Mr Model of Turkey in birincisi Uşaklı güzel Begüm oldu 2024 Miss&Mr Model of Turkey in birincisi Uşaklı güzel Begüm oldu

2015-2016 yılları arasında yayımlanan "İnadına Aşk" dizisinde Polat Barutçu karakterini canlandıran Aydın, oyunculuğundaki başarısını bir kez daha kanıtlamıştır. 2016 yılında "N'olur Ayrılalım" ve "Altınsoylar" dizilerinde de rol almıştır. "Altınsoylar" dizisinde Oğuz Bakır karakteriyle dikkat çeken Aydın, geniş oyunculuk yelpazesini sergilemiştir.

Sinema alanında da aktif olan Aras Aydın, "Oğlan Bizim Kız Bizim" adlı filmde Melis Babadağ ile başrolleri paylaşmıştır. 2018 yılında yayımlanan "Masum Değiliz" dizisinde rol alan Aras Aydın, televizyon dünyasında önemli bir yer edinmiştir.

Müzik Yeteneği

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra Aras Aydın, müzik alanında da yeteneklerini ortaya koymaktadır. Davul, gitar ve piyano olmak üzere üç farklı enstrüman çalan Aydın, bu yetenekleriyle de dikkat çekmektedir. Sahne dışında da aktif bir müzik hayatı süren Aras Aydın, sanatçı kimliğini genişletmeye devam etmektedir.

Aras Aydın'ın oyunculuk kariyerindeki başarıları ve müzik yeteneği, onu Türkiye'nin önde gelen genç yetenekleri arasında yer almaya hak kazandırmıştır.

Kaynak: Bülten