Uşak Güney Çevre Yolu 2026 yılına kaldı Uşak Güney Çevre Yolu 2026 yılına kaldı

Aşigo olarak adlandırılan Uşakspor taraftarları, Uşakspor A.Ş’nin yerine Uşakspor’a gönül verenlerin oluşturacağı yeni bir takım kurulması görüşündeler.

https://www.yesilsivasligazetesi.com/ İnternet haber sitesi olarak görüştüğümüz Aşigolar; “57 yıllık çınar Uşakspor bilindiği gibi 2009 yılında sahipsiz kalmıştı.. O yıl da sahipsiz kalınca önüne gelenden sekizer onar gol yiyerek sonuncu sırada kalmış ve kulüp kapanmıştı.

Sonra yeniden Uşakspor A.Ş adı altında bir takım kuruldu. O takımda sahipsiz kaldı. Bu sezon sonu 2. Lig’den düşmesi neredeyse kesinleşti.

Biz Aşigolar olarak sahipsiz kalan takımızın 3. Ligde de tutunamayacağını ve yine kapanacağını düşünüyoruz. Ural Aküzüm’ün ellerini bu takımdan çekmeye hiç niyeti yok görünüyor. Kulüp başkanlığına Serhat Pekmezci’nin getirilmesini de Aküzüm’e karşı oluşan tepkileri yumuşatmak için bir senaryo olduğunu düşünüyoruz.

Uşaksporumuzu Uşak belediyesi sahipsiz bıraktı. Satın aldığı söylenen Ural Aküzüm ve çevresi hiç sahiplenmedi. Şimdi yapılacak tek şeye yeni bir Uşakspor AŞ kurmalı. Uşak’ı ve Uşakspor’u seven tüm aşigolar ve Uşaklı sanayici ve iş insanları elini taşın altına sokmalıdır” diyerek görüşlerini bildirdiler.

Muhabir: SALİH KILINÇ