Ünlü yazar Aşkım Kapışmak, son zamanlarda gündemde yer alan haberlerin ardından merak konusu oldu. İlişkiler hakkında yaptığı yorumlarla dikkat çeken Kapışmak, aynı zamanda yazdığı kitaplar ve katıldığı programlarla da tanınıyor.

Aşkım Kapışmak Kimdir?

1979 yılında İstanbul'da doğan Aşkım Kapışmak, çocuk yaşta Arif Sağ Müzik Evi'nde konservatuvar eğitimi aldı. Lise yıllarında sahne deneyimleri edinen Kapışmak, Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokuluna girdi. Ancak, bölümünde mutlu olmadığını fark eden bir öğretmeni, onu insan ilişkileri üzerine profesyonel çalışmalar yapmaya yönlendirdi. Bu yönlendirme sonucunda, Kapışmak Marmara Üniversitesi'ndeki eğitimini tamamladıktan sonra Amerikan Üniversitesi Newport'ta Davranış Bilimleri ve Psikoloji lisansını tamamladı.

Eğitim ve Kariyer

Davranış Bilimleri eğitimi alırken, zihinsel engelli ve kimsesiz çocuklarla gönüllü olarak çalışmaya başladı. Maltepe Cezaevi'nde çocuk ve gençlere motivasyon günleri düzenleyen Kapışmak, İstanbul'da birçok kişisel gelişim ve iletişim eğitimleri aldı. Marmara Üniversitesi'nde öğrencilere Etkili İletişim Becerileri dersleri verdi ve birçok üniversiteden konuşmacı olarak davet aldı. Sınava girecek öğrencilere dört yıl boyunca danışmanlık yaptı ve iki yıl boyunca Beden Dili Uzmanlığı ve İletişim Becerileri eğitimi aldı.

Uşak'ta beyin ölümü gerçekleşen kişi 2 kişiye hayat verecek Uşak'ta beyin ölümü gerçekleşen kişi 2 kişiye hayat verecek

Kitapları ve Seminerleri

Aşkım Kapışmak, ilişkiler üzerine çok sayıda kitabın yazarıdır ve Türkiye genelinde birçok seminer vermiştir. Kapışmak, Starbucks, Wella, Head and Shoulders, Borusan, Quinn Group, Corio Group ve Profilo Mehmet Tatlı gibi önemli firmalara iletişim seminerleri düzenlemiştir.

Medya ve Popülerlik

Aşkım Kapışmak, kitapları ve YouTube kanalı aracılığıyla geniş bir kitleye ulaşmıştır. Ayrıca, katıldığı televizyon programlarında ilişkiler üzerine yaptığı yorumlarla da dikkat çekmektedir.

Kaynak: Bülten