"Kara para aklama" ve "Suç örgütüne üye olma" suçlarından tutuklu bulunan Candan, cezaevinde kendine zarar vererek hastaneye kaldırıldı. İşte Bahar Candan hakkında merak edilenler ve son gelişmeler:

Bahar Candan Kimdir?

Bahar Candan, 1998 yılında doğdu. İstanbul Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğrenim gören Candan, ablası Nihal Candan gibi "İşte Benim Stilim" adlı televizyon programı ile tanındı. Sosyal medyada da aktif olarak içerik üreten Bahar Candan, "Dondurma Gibisin" adlı şarkısıyla da dikkat çekti.

Uşak’ta Buggy araçları vatandaşlara hizmet ediyor Uşak’ta Buggy araçları vatandaşlara hizmet ediyor

Yaşanan Olaylar ve Tutuklanma

16 Kasım 2023 tarihinde, Bahar Candan ve ablası Nihal Candan, "Kara para aklama" ve "Suç örgütüne üye olma" suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Suç örgütü, icradan satışa çıkan araçları ucuza satarak güven kazanıyor ve bu yolla para topluyordu. Ancak ihalelerde sorun olduğu gerekçesiyle mağdurlara geri ödeme yapılmadığı ve araç teslim edilmediği ortaya çıktı.

Cezaevinde Yaşananlar ve Hastaneye Kaldırılma

Son bilgilere göre, Bahar Candan Silivri Cezaevi'nde kendini yaralayarak zarar verdi. Candan, bu olayın ardından Silivri Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Kardeşi Nihal Candan da yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle 37 kiloya düşünce tahliye edilmişti.

Bahar Candan’ın Durumu ve Tahliye İddiaları

Bahar Candan’ın hastaneye kaldırılması sonrası tahliye olup olmadığı merak konusu oldu. Ancak şu an itibariyle Bahar Candan’ın cezaevinden tahliye olduğuna dair resmi bir bilgi bulunmamakta. Sağlık durumu ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.

Kaynak: Bülten