Bakan Özhaseki’nin Uşak’ta daha uzun süre kalacağı düşünülerek hazırlanan program yeniden revize edildi. Saat 10.00 gibi havayolu ile ilimze gelecek olan Bakan, saat; 13.00’de yine havayolu ile Uşak’tan Afyonkarahisar iline hareket ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yenilenen İsmetpaşa Caddesi ile şehre değer katacağı belirtilen Çarşı Uşak için yapılacak açılış programlarına katılmak ve bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere 21 Kasım Salı günü Uşak’a geliyor.

Ulubey’de okul servis araçlarına trafik eğitimi Ulubey’de okul servis araçlarına trafik eğitimi

Yarın saba,h saat 09.00 gibi Ankara Esenboğa Havaalanı’ndan uçakla havalanacak olan Bakan Özhaseki’nin saat 10.00 gibi Uşak’ta olması bekleniyor.

Saat 10.15’de Uşak valisi Dr. Turan Ergün’ü makamında ziyaret edecek olan Bakan, saat, 10.30’da Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ı da makamında ziyaret etmeyi planlıyor.

Saat 11.00 gibi Çarşı Uşak projesini hayata geçirileceği eski pazaryerine gelecek olan Özhaseki burada, sembolik yıkım ve Çarşı Uşak Projesi irtibat ofisinin açılış törenine katılıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin bundan sonraki programı, 11.15 AK Parti Uşak İl teşkilatı Ziyareti, saat 12.00’de yenilenen İsmetpaşa Caddesinin hizmete açılması, vakit kalırsa kadın Koordinasyon merkezi ziyareti olarak açıklandı.

Özhaseki’nin tam saat 13.00’de yine uçakla Afyonkarahisar’a hareket ederek ilimizden ayrılacağı belirtildi.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK