2024 Miss&Mr Model of Turkey in birincisi Uşaklı güzel Begüm oldu 2024 Miss&Mr Model of Turkey in birincisi Uşaklı güzel Begüm oldu

Ünlü sunucu ve yazar Başak Sayan, Amerika Birleşik Devletleri'nin başkenti Washington DC'de Dünya Bankası'nda çalışan Murat Vardal ile evlendi.

Başak Sayan, Ankara'da doğdu ve Marmara Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun oldu. Üniversite yıllarında Kral TV'de sunuculuk yaparak televizyon kariyerine adım atan Sayan, daha sonra reklam filmlerinde ve çeşitli televizyon kanallarında sunuculuk görevini sürdürdü. Sinema filmlerinde ve televizyon dizilerinde de rol alan Sayan, aynı zamanda yazar kimliğiyle de tanınmaktadır. İlk deneme kitabı Aşk Üzerine ve romanı Bağlanma Korkusu ile edebiyat dünyasında da adından söz ettiren Sayan, Kasım 2015'te Kelebeğin Kaderi adlı romanıyla okuyucularıyla buluştu.

Başak Sayan ve Murat Vardal, Kasım 2015'te Washington DC'de dünya evine girdi. Dünya Bankası'nda çalışan Murat Vardal ile evlenen Sayan, Amerika'da yeni bir hayat kurmaya karar verdi.

Başak Sayan'ın hayatı ve kariyeri, Türkiye'den Amerika'ya uzanan bir başarı hikayesi olarak dikkat çekiyor. Çalışmalarına edebiyat alanında da devam eden Sayan, evliliğiyle birlikte Washington DC'de yaşamını sürdürmektedir.

Kaynak: Bülten