Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün sanatın her dalını sanatsever halkımız ile buluşturmaya devam ettiğini kaydeden Uşak Belediye başkanı Mehmet Çakın, Sanatçı Hava Küçüköner’in “Tüller Serisi – 2” adlı sergisini ziyaret etti.

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün Artvin’e atandı Uşak Valisi Dr. Turan Ergün Artvin’e atandı

Uşak Belediye Mehmet Çakın Sanatçı Hava Küçüköner'e teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Sanatçı Hava Küçüköner tarafından hazırlanan "Geçirgenlik Tüller Serisi II" sergisi Atatürk Kültür Merkezi Sanat Galerisinde Uşaklı sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Geçirgenlik Tüller Serisi II sergisi 28 Ekim tarihine kadar Atatürk Kültür Merkezi Sanat Galerisinde sergilenmeye devam edecek. 

Sanatçı Hava Küçüköner, “Her sanatçı gibi ben de doğaya topluma ve tüm evrene farklı bir bakışla bakıp, algılayıp, sanatıma katkı sağlayabilecek şeyleri kendi öz süzgecimden geçirip eserlerimi oluşturmaktayım. Çalışmalarımda renkli tüller ve kafes tellerini kullanmaktayım. Kimi zaman tuval ve boyaya gereksinim duymadan malzemenin kendi renklerini kullanarak nesneye estetik formlar eklemekteyim. Tuvalin yanı sıra direkt kasnağa tül gererek veya gravür tekniğini kullanarak çalışmaktayım. Son yıllarda yerleştirme türünde de çalışmalarım var. Renk armonisini belirleyip manzara da denebilecek görsellikte bir biçim oluşturup modern ve kavramsal bir anlayışla yapıtlarımı oluşturmaktayım” dedi.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK