Ulubey İlçe Emniyet Amirliği ilçede asayiş, okul servisleri ve yük taşıyan araçların denetimini yaptı. İlçe merkezinde, Pazar yerlerinde kadınlara “KADES” uygulamasını tanıtıcı broşürler dağıttı.

Daha huzurlu ve güvenli bir Ulubey ilçesi için kollarısıvayan ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri 7/24 ilçede denetimler yapıyor ve vatandaşı bilgilendiriyor. Ulubey İlçe emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada çalışmalarıyla ilgili şu bilgileri verdi:

“İdaremizce yapılan Trafik-Alkol Uygulamasında; 18 adet araç ve 22 Şahıs sorgulaması yapıldı.

İlçe merkezinde kurulan semt pazarında ve orta çarşıda 37 Kadın vatandaşımıza  “KADES” uygulaması hakkında bilgilendirme yapılarak 43 vatandaşımıza da gerekli broşürler dağıtılmıştır.

İlçe Amirliğimizce Ulubey ilçesi Mehmet Fuat Terci ilköğretim Okulu ve okullar bölgesinde okul servis araçlarına yönelik yapmış olduğumuz uygulamada servis sürücülerine bilgilendirme yapılarak 9 okul servisi denetleme faaliyeti gerçekleştirildi.

Uşak Ürünköy Kavşağı’nda kaza Uşak Ürünköy Kavşağı’nda kaza

Ulubey-Eşme il yolunda yük taşıyan araçlara yönelik yapmış olduğumuz trafik yol uygulamasında da 32 araç ve sürücüsü denetleme faaliyeti gerçekleştirildi.”

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK