Bitlis Elektrik Kesintisi: Tatvan, Güroymak ve Ahlat Etkilendi

Bitlis ilinde yapılan planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanıyor. Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan duyuruya göre, Bitlis'in Tatvan, Güroymak ve Ahlat ilçelerinde enerji kesintisi yaşanacak. İşte detaylar:

30 Nisan 2024 tarihinde, saat 09:00'dan 17:00'ye kadar sürecek olan kesinti, çeşitli mahallelerde ve belirli bölgelerde gerçekleştirilecek planlı bakım ve onarım çalışmalarından kaynaklanıyor. Enerji kesintisi, aşağıdaki bölgeleri etkileyecek:

  • Tatvan ilçesi, Söğütlü Mahallesi: Planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle enerji kesintisi yaşanacak.

  • Güroymak ilçesi, Hürriyet ve Cumhuriyet Mahalleleri: Güroymak'a bağlı Hürriyet ve Cumhuriyet mahallelerinde bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle enerji kesintisi olacak.

  • Ahlat ilçesi, Ova Kışla Beldesi: Tarımsal sulama trafoları ve Kadoil Petrol çevresinde planlanan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle enerji kesintisi yaşanacak.

    Sivaslı’da hafriyat kamyonu 1 otomobili metrelerce sürükledi Sivaslı’da hafriyat kamyonu 1 otomobili metrelerce sürükledi

Ayrıca, Tatvan ilçesine bağlı Yassıca, Çevre, Taşdemir, Tokaçlı, Dibekli, Paşa Elmalı, Arılı, Bolalan, İnce Kaya, Koyluca, ve Bolalan köyleri ile bölgeye bağlı mezra ve özel trafolarda da aynı tarihlerde enerji kesintisi olacak.

Vatandaşlar, kesinti süresince gerekli önlemleri alarak mağduriyet yaşamamaları için uyarıldı. Enerji kesintisinin belirtilen tarihlerde ve saatlerde gerçekleşeceği ve çalışmaların tamamlanmasının ardından elektrik tedarikinin normale döneceği bildirildi.

Kaynak: Haber Merkezi