Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu

Köme Mahallesi Çapraz Sokak, mahalle sakinleri ve esnafın kâbusu oldu. Kuytuda kalan sokaktaki arsayı sarhoşlar mekân tuttu. Mahalle halkı ve bu sokakta bulunan arsaya aracını park eden civardaki esnaf, hava karardığında arsanın sarhoşların burada içki içtiğini ve sürekli kendilerini taciz ettiklerini belirterek önlem alınmasını istedi.

Bir girişi Kırık Minare Cami kapısı, diğer girişi AK Parti Uşak İl binasının çaprazında bulunan Köme Mahallesi Çapraz Sokak’ta bulunan boş arsa mahalleliye ve esnafa korku saçıyor.

Özellikle hava karadıktan sonra ellerinde içki şişeleriyle bu arsaya gelip kafa çeken bir takım insanlarla özellikle araçlarını arsaya park eden esnaf arasında tatsız olaylar yaşanıyor. Biz, arsa ve sokağı fotoğraflarken saat 18.00 sıralarında 3 kişinin ellerinde içki şişesi ve teneke biralarla arsada kafa çektiğine tanık olduk.

Sorunlarını https://www.yesilsivasligazetesi.com/ ‘a aktaran mahalle sakinleri; “Bu civarda işyerimiz olduğu için araçlarımızı mecburen bu arsaya koyuyoruz. Hava karardıktan sonra bu arsa sarhoşların mekanı oldu. Zaman zaman bizi taciz edip küfrediyorlar. Geçende eşimle aracıma bindim arsadan çıkmak için hareket ettiğimde önüme bir sarhoş dikildi. Yol istemek için korna çaldım. Elinde sopa mı bıçak mı ne olduğunu anlayamadığım bir şeyle önce aracıma vurdu, sonra da üstüme gelmeye başladı. Tam o sırada orada bulunan birisi beline sarılarak uzaklaştırdı.

Kırık Minarenin hocası bile bazen camiyi açmaktan korkuyor. Eskiden AK Parti Uşak il binasını bekleyen polisler bunları arsaya sokmazdı. Şimdi polisler yok. İstedikleri gibi davranıyorlar.

Başımıza bir şey gelecek diye çok korkuyoruz. Lütfen emniyetimiz bu arsada önlem alsın” diye yakındılar.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK