Kadriye Akça

Kadir Akça'nın Annesi, Kadriye Akça vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Takva Camiiden alınarak Aktaş Köyünde defnedilmiştir. Merhumeye Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Ulubey’de okul servis araçlarına trafik eğitimi Ulubey’de okul servis araçlarına trafik eğitimi

Fatma Kakaoğlu

Mehmet Tuna'nın Annesi, Fatma Kakaoğlu vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Karahallı/Alfaklar Köyünde defnedilmiştir. Merhumeye Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Şükrü Bacak

Şükrü Bacak vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Dağyenice Köyünde defnedilmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz Merhumeye Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Mustafa Şılak

Mustafa Şılak vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Bağbaşı Köyünde defnedilmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz

Şükriye Türkan

Dilaver Mahallesinden Merhum Berber İmren Kadir'in Gelini, Merhum Astsb. Hasan Türkan'ın Eşi, Serhat Türkan ve Aylin Şanlı'nın AnneleriŞükriye Türkan vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Ulubey Halil Efendi Camiiden alınarak Ulubey Mezarlığında defnedilmiştir. Merhumeye Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Arslan Yürük

Vait Yürük'ün Babası, Arslan Yürük vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Ulubey/Dutluca Köyünde defnedilmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Havva Akcakoca

Havva Akcakoca vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Eşme'de defnedilecektir. Merhumeye Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Osman Tiritoğlu

Cevdet Tiritoğlu'nun Oğlu, Osman Tiritoğlu vefat etmiştir. Cenazesi Öğle namazına müteakip Yılancıoğlu Camiiden alınarak Şekerevleri Mezarlığında defnedilmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Mehmet Akıncı

Mehmet Akıncı vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Eşme/Kayalı Köyünde defnedilmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK