Hani bu çapkınlar yaşlanınca çaptan düşerler de eski çapkınlık hikâyelerini anlata anlata bitiremezler. Aynı onlara benziyorlar. Uşak için ellerinden hiçbir iş gelmeyince durmadan çenelerini çalıştırıyorlar. İcraat sıfır…

Yahu, birbirinize laf yetiştireceğinize Uşak için bir şeyler yapsanıza.

Sayın Vekiller!

Uşak Güney Çevre Yolu, Çarşı Uşak, Yeni Uşak Stadı, Yeni Bir Eylül Sanayi Sitesi, Uşak’ın diğer illerle bağlantısını sağlayan karayolları, hadi onu da geçtim ilçelere ve köylere bağlayan karayolları, yeni 250 yataklı hastane, evsel arıtma tesisi …

Sizin işiniz, Uşak için bu projeleri takip etmek değil mi?  Hem vekil hem emekli vekil maaşını bunun için almıyor musunuz? Asgari ücretliye, emekliye zam verilmezken maşallah siz maaşlarınıza zam üzerine zam alıyorsunuz. Gözümüz yok. Allah daha da versin de…

Biz, emekçilerin ve emeklilerin maaşından üç kuruş zammı sakınırken siz bu ballı kaymaklı maaşları Uşak’ın işlerini millet adına takip etmek için almıyor musunuz? O zaman iş yapmak yerine niye durmadan laf yetiştiriyorsunuz?

Uşak Belediye Başkanı Sayın Özkan Yalım!

Uşaklılar çeyrek final heyecanını Atapark’ta yaşayacak Uşaklılar çeyrek final heyecanını Atapark’ta yaşayacak

Tamam, başkanlık koltuğunda 3 ayı doldurdunuz, anladık yenisiniz. Ama hala sizden de dişe dokunur bir faaliyet göremedik. Yurt dışı gezileri, hafif raylı sistem ayağına İzmir, Eskişehir Denizli gezdiniz durdunuz. Allah aşkına ara sıra Uşak’a da uğrayın olur mu?

Gençlik festivali, tarhana festivali, Sizin daha önceki başkanlardan bir farkınız var mı? Bir de “Millet Camisi’ni yapacağım” dediniz. Her şeyin üzerine tüy diktiniz. Neyse onu da geçtim.

Bari ivedilikle yine sağanak yağışlar başlamadan şu yağmur sularının gideceği mazgalları falan temizletin, yeni borular döşenmesini sağlayın. Ne bileyim yapın bir şeyler işte.

Sayın Güneş’in 400 bin Euro bağış iddiasına mutlaka cevap vermelisiniz

Belediyeye tıkır tıkır vergilerini ödeyen bir vatandaş olarak sizden icraat beklemek hakkım diye düşünüyorum. Şahsen sizi beğenir severim. Ama dost acıyı tatlı söyleyendir. Yol yakınken laf değil icraat üretin derim.

Ama AK Parti Uşak Milletvekili Sayın İsmail Güneş’in “Sayın Özkan Yalım, Ankara yolundaki arazilerinin ticari alana  çevrilmesi ve turizm alanı ilan edilmesi karşılığında AK Partili Uşak Belediye Başkanı Sayın Mehmet Çakın döneminde Uşak Belediyesine  400 bin Euro bağışladı” iddiasına mutlaka bir cevap vermeniz gerekiyor diye düşünüyorum.

Bu iddia şayet doğruysa benim gözümde yasal bir işlemde olsa menfaat karşılığı rüşvet vermeye girer. Ne yani, ben Sayın Çakın’a bir milyon Euro verseydim Tiritoğlu Parkı’na gökdelen dikebilir miydim?

Yasalar, toplumun refahı ve huzuru içindir. Parası olan için ayrı yasa, parası olmayan için ayrı yasa uygulanmaz. Aksi takdirde, “Yasalar karşısında herkes eşittir” prensibi ayaklar altına alınmış olur.

Sayın Güneş!

 “Yalım’ın 400 bin Euro bağış karşılığında imar değişikliği isteme olayı ne zaman yaşandı? Sayın Güneş bu olayı ne zamandır biliyordu? Şimdiye kadar belediyede kendi partisi olduğu için böylesi bir menfaat ilişkisine bile bile göz mü yumdu? Tüm bu soruların kamuoyu nezdinde acilen cevap bulması gerekir.

Yoksa başkanlar vekiller Uşaklının gözünde rüşvetle iş yapacak konumunda olacaklardır. Haberiniz olsun.

Muhabir: SALİH KILINÇ