Emeklilerin hesaplarında inceleme yok! Emeklilerin hesaplarında inceleme yok!

Uşak Belediyesi ikram aracı, Belediyenin önüne kurulan Çarşamba pazarı esnafı ve müşterilerine ücretsiz çay imkanı sunuyor.

Çay Ikram Arabası

Uşak Belediyesi’ne ait ikram aracı, her Çarşamba belediyenin önüne kurulan pazardaki esnaflara ve müşterilere ücretsiz çay ikramı yapıyor. Üç haftadır hayata geçirilen uygulamanın vatandaşlar tarafından geri dönüşleri ise olumlu. Belediye ekipleri sabah saat: 07.00’den akşam saat 19.00’a kadar gelen Uşaklılara çay ikram ediyor. 12 saat hizmet veren ikram aracında gün boyu yaklaşık 5 bin bardak çay dağıtılıyor.

Çay Ikram

Görüştüğümüz yetkililer, 3 haftadır Çarşamba pazarında bu uygulamanın yapıldığını ve ilerleyen süreçlerde ikram aracının diğer pazarlara da gideceğini dile getirdi.

Çay Ikram (1)

Pazarcı esnafı uygulamadan memnun kaldığını dile getirdi. İkram aracını görüp gelen kimi vatandaşlar önce fiyat sorarken, ücretsiz olduğunu duyunca şaşkınlığını gizleyemedi. Kimi vatandaşlar ise kaç adet alınabileceğini sordu. İkram aracından gün boyu bir sınırlama olmadan çay alınabiliyor. Üstelik uygulama sadece pazar esnafına özel değil, tüm Uşaklıların hizmetinde.

Muhabir: Ece Yıldırım