Uşak Belediyesi daha önce uzlaşma tarihi olarak 31 Aralık tarihini duymuş, daha sonra bu tarihin 31 Ocak’a uzatıldığı bildirilmişti ve hak sahiplerinin yüzde 80’i ile anlaşıldığı da belirtilmişti.

Yeni bir alan daha yayınlayan Uşak Belediyesi uzlaşma sürecinin 29 şubat tarihine kadar yeniden uzatıldığını duyurdu.

Carsıusak

İşte Uşak Belediyesi’nin yeni duyurusu:

“Uşak İli, Merkez İlçe, İslice Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 3,91 hektar yüzölçümüne sahip alan, Bakanlık Makamı'nın 13/11/2023 tarihli ve 7938370 sayılı Olur'u ile 6306 sayılı Kanunun 2’nci maddesinin birinci fıkrasının (c) bendi uyarınca "Rezerv Yapı Alanı" olarak belirlenmiştir.

Taşınmazınızın da içinde bulunduğu alandaki taşınmazların uzlaşma yöntemiyle edinimine yönelik muvafakat görüşmeleri Bakanlığımızca akdedilen sözleşme çerçevesinde GEDAŞ Gayrimenkul Değerleme A.Ş tarafından yürütülmektedir.

Bu nedenle; hak sahibi olduğunuz taşınmazlarla ilgili olarak 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun çerçevesinde mülkiyet ve hissedarlık durumunuz dikkate alınarak yeni konut/dükkan veya nakit ödeme karşılığında uzlaşmak üzere bizzat veya yetkili temsilciniz (noter onaylı vekaletname) ile belirtilen belgelerle birlikte aşağıdaki adreste yer alan Kentsel Dönüşüm İrtibat Ofisine 29.02.2024 tarihi mesai bitimine kadar başvurmanız gerekmektedir.

1. T.C. Kimlik Fotokopisi

2. Tapu Kaydı Aslı veya Fotokopisi (Elbirliği Olan Tapularda Elbirliğinin Bozulması Gerekmektedir)

3. Mülkiyet Üzere Kayıtlı Kişi Vefat Etmiş İse Veraset İlamı 4. Vekâlet ile işlem yapılması halinde Noter Onaylı Vekâletname

5. İkametgah Belgesi

6. Emlak Beyanı (Güncel Numarataj İle)

7.Son Aya Ait Ödenmiş Elektrik veya Su Makbuzu, Tedarikinin Mümkün Olmaması Halinde Tesisat Döküm Belgesi

8.Ziraat Bankası Vadesiz Hesap Bilgilerini Gösterir Belge (Her Hak Sahibinin Kendi Adına Açılmış Hesap)

Carsıusak 2

PROJE GERÇEKLEŞİRSE 3 ETAPTAN OLUŞACAK

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının katkılarıyla Uşak Belediyesi tarafından gerçekleştirilen dev proje Çarşı Uşak; Çarşamba Pazarı, ayakkabıcılar çarşısı ve eski garajı kapsayan 39 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilmek isteniyor.

Uşak Belediyesi; Çarşı Uşak Projesi bünyesinde yeni bir kapalı pazar yerini, otoparkı, dükkanları ve ofisleri barındıracak; dinlenme ve yeşil alanlarıyla sosyal yaşamın güçlendiği bir merkez inşa ETMEYİ HEEFLİYOR.

Projenin üç etap halinde yapılması planlanmakta olup;

1. Etapta

Mevcut Çarşamba Pazarı ve eski garaj (bir kısmı) bölgesinde tüm pazar esnafına (manav ve tuhafiye) yetecek büyüklükte yeni kapalı pazar yeri, otopark, dükkan ve ofisler inşa edilecektir.

2. Etapta

B sınıfı ehliyet sahipleri dikkat! Yeni dönem başlıyor... B sınıfı ehliyet sahipleri dikkat! Yeni dönem başlıyor...

Mevcut eski garaj (kalan kısım) bölgesinde dükkân ve ofisler inşa edilecektir.

3. Etapta

Mevcut ayakkabıcılar çarşısı bölgesinde dükkân ve ofisler inşa edilecektir.

Muhabir: SALİH KILINÇ