CHP Uşak İl Başkanı Sevinç Soyer Yazgan, CHP Uşak Belediye Başkanı Özkan yalım ve CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, birer geçmiş olsun mesajı yayınlayarak üzüntülerini belirttiler.

Türkiye, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ayağının kırıldığını, CHP Grup Başkan vekili Ali Mahir Başarır’ın açıklamasından öğrendi.

Başarır; “Başarır, "Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel bugün burada olmayı çok istiyordu ama ayağında basit bir kırık oluştu. Yarından sonra büyük ihtimalle doktorların gözetiminde ortopedik bir yardımla yürüyebilecek" bilgisini verdi.

Başarır, Özel’in ayağının nasıl kırıldığı konusunda bilgi vermedi.

Sevincc

Yazgan; “Acil şifalar diliyorum”

Başarır’ın açıklamasının ardından bir mesaj yayımlayan CHP Uşak İl Başkanı Sevinç Soyer Yazgan, “Talihsiz bir kaza sonucu ayağı kırılan Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum dedi.

Yalımkpk

Yalım; En kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyorum”

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım mesajında; “Geçirdiği talihsiz kaza sonucu Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in ayağında bir kırık oluştuğunu üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım.
Genel Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyorum” ifadesini kullandı.

Karaobaozgr

Yarın Uşak Merkez'de bu sokaklarda elektrik kesintisi yaşanacak Yarın Uşak Merkez'de bu sokaklarda elektrik kesintisi yaşanacak

Karaoba; “geçmiş olsun”

CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba da üzüntüsünü; “Talihsiz bir kaza sonucu ayağı kırılan Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum” şeklinde dile getirdi.

Muhabir: Salih KILINÇ