CHP Karahallı İlçe Başkanı Erdal Coğuplugil, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile bugüne kadar vatanımız için canını veren tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. Makamları cennet olsun” dedi.

Uşak Kent Konseyi çalışmalarını hızlandırdı Uşak Kent Konseyi çalışmalarını hızlandırdı

Karahallı ilçesi Gölbaşı Camisi önünde gerçekleştirilen lokma dökümüne; CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, CHP Uşak Merkez İlçe Başkanı Uğur Dümen, CHP İlçe yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Vatandaşlara lokma ikram edilirken, şehitler için de dualar okundu.

Ölüm yıldönümünde Gazi Mustafa kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha minnetle ve saygı ile andığını belirten CHP Karahallı İlçe Başkanı Erdal Coğuplugil, “Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile bugüne kadar vatan için canını veren tüm aziz şehitlerimizin ruhları şad, makamları cennet olsun. Şehitlerimizin aileleri de bizim kutsal emanetlerimizdir. Biz, her fırsatta şehit ailelerimizi ziyaret ediyor, onlarla bir araya geliyoruz. Gerek ev ziyaretlerinde, gerek telefon görüşmelerimizde, gerekse bu tür etkinliklerde hep şehit yakınlarımızın metanetlerine şahit oluyoruz. Tüm şehit ailelerimize minnettarlığımızı ifade ediyorum. Rabbim şehit yakınlarımıza sabrı cemil ihsan eylesin.

Başta Milletvekilimiz Sayın Ali Karaoba olmak üzere etkinliğimize katılan partililerimize ve tüm ilçemiz halkına teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK