Peki, bu delegeler kimi destekliyor? Uşaklı hangi delege Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na, hangi delege Özgür Özel’e destek veriyor?

CHP 38. Olağan Kurultayı, Cumartesi ve Pazar günü Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor. Kongrede 81 il başkanın yanı sıra 1370 delegenin oy kullanacağı açıklandı.

Uşak’tan İl Başkanı Sevinç Soyer Yazgan, CHP Uşak Milletvekili Ali karaoba, Banaz İlçe Başkanı Erdoğan Atasoy, Eşme İlçe Başkanı Cumhur Uslu, Karahallı İlçe Başkanı Erdal Coğuplugil, Sivaslı İlçe Başkanı Mahir Yaşar ve Ulubey İlçe Başkanı İbrahim Demirel olmak üzere toplam 7 delege oy kullanacak.

https://www.yesilsivasligazetesi.com/ İnternet Haber Sitesi olarak edindiğimz kulis bilgilerine göre; Eşme, Sivaslı, Karahallı ve Ulubey İlçe Başkanları; “Gençlik ve değişimden yanayız” diyerek Özgür Özel’i destekliyor.

CHP Banaz İlçe Başkanı Erdoğan Atasoy’un da çevresine değişimden yana olduğunu, ancak değişimin Özgür Özel’le mi olacağı konusunda tereddütleri olduğu nu söylediği öğrenildi.

Uşak’ta yılın Ahisi kim oldu? Uşak’ta yılın Ahisi kim oldu?

CHP Uşak İl Başkanı Sevinç Soyer Yazgan’ın da ortda durduğu ve hangi genel başkanı desteklediği konusunda renk vermediği söyleniyor.

CHP’nin şu andaki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu net bir şekilde destekleyen tek ismin de CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba olduğu, CHP Uşak Örgütü kulislerinde dillendiriliyor.

Bir önceki dönem CHP Uşak Milletvekili olan Özkan alım, Özgür Özel’e hediye saatle sürekli gündeme gelirken Özgür Özel’in gezilerinde yanından ayrılmadığı biliniyor.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK