31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Yerel Yönetimler Seçim’inde CHP’den Uşak Belediye Başkan Aday adayı olanlar görücüye çıktı. Uşak CHP aday adaylarıyla görüşmek için CHP Genel Merkezi tarafından görevlendirilen CHP Mersin Milletvekili Talat Dinçer, Uşak’a geldi. Dinçer, CHP Uşak il binasında Uşak merkez ve diğer 10 ilçeye belde belediye başkan aday adaylarıyla görüşerek düşüncelerini öğrenmeye çalıştı ve en uygun aday adayını belirlemeye çalıştı.

Dinçer’in ziyareti ile ilgili değerlendirmelerde bulunan CHP Uşak İl Başkanı  Sevinç Soyer Yazgan, “Genel Merkezimiz tarafından Uşak’ta aday belirleme çalışmaları ile ilgili görevlendirilen CHP Mersin Milletvekili Sayın Talat Dinçer, parti il binamızda aday adaylarımızla baş başa görüştü. Görüşmelere Uşak’tan hiç kimse alınmadı. Daha sonra Uşak’ta bulunan 11 il, ilçe ve belde belediye başkan aday adayları hakkında bizlerin düşüncelerini de aldı.

Sayın Dinçer, aday adaylarıyla tanıştı. Elinde bulunan dosyalardaki bilgileri ve yüz yüze görüşerek edindiği izlenimlerini birleştirerek rapor hailinde genel merkeze sunacak. Akabinde de aday belirlenmesi süreci başlayacak” Dedi.

Uşak yöneticileri sporda hünerlerini sergiledi Uşak yöneticileri sporda hünerlerini sergiledi

Yazgan,”Resmi olmasa da üyelerimizin düşüncelerini ve eğilimlerini belirlemek için mutlaka sandık konacak” ifadesini kullandı.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK