Uşak Üniversitesi Öğretim üyesi ve TEMA Vakfı Uşak İl Sorumlusu Prf. Dr. Barış metin de aday adaylığını açıklamıştı. Metin, devlet memurlarının istifa tarihi olan 1 Aralık tarihini beklediği için resmi başvuru yapamıyor. Öte yandan bir önceki dönem CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım’ın da CHP Uşak İl örgütüne belediye başkan aday adaylığı için başvurduğu söylentisi dolaşmaya başladı.

“Ayırmadan ayrılmadan birlikte yeni geleceğe”

Uşak Mimarlar Odası Başkanı Mimar Çağlar Samancı, CHP’den Uşak Belediye Başkan Aday adayı olduğunu açıkladı.

Samancı, “Birlikte yürünecek yol, aşılacak dağ ,insanların huzur bulması için mücadele edecek davamız ,umudumuz var.

Yaşadığımız Uşak 'ın kaderi için sesimizi yükseltme zamanı Mart 2024 te yapılacak yerel seçimlerdir.

Kentimiz Uşak’ı bu topraklarda büyüyen, çocuklarını bu kentte büyüten, gençliğini bu kentte geçirmiş, sokaklarında yaşamış bizlerin birlikte yönetme zamanı gelmiştir.

Îktidar belediyeciliğinde dahi şehircilik, altyapı, üst yapı yanında sosyal yaşamda da hak ettiği değeri alamamış Kentimiz için gerektiği hakkı alma zamanıdır.

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün Artvin’e atandı Uşak Valisi Dr. Turan Ergün Artvin’e atandı

Kentte yașayan her insanının, her çocuğun ,her canlının ve doğamızın hak ettigi şehri inşaa etme, kentimiz için,Çocuklarımız için birlikte olma zamanıdır.

Başlamış olan yerel seçim sürecini kendim ve ekibim detaylI şekilde izlemiş Uşak

genelinde seçimi kazanabilecek birlikteliğin sağlanmasını talep etmiş ve etmektedir.

Ancak bu büyük sorumluluğun gerektirdiği şekilde UŞAK ın geleceği için kaybedecek zamanımız olmadığını düşünerek, Atatürk ilke ve inkılaplarını esas alarak müspet ilimle kenti yönetmeye adayım.

Kente bu güne kadar hizmet etmiş tüm belediye başkanlarına teşekkür eder ,partimiz içinde Uşak a ve ilçelerimize hizmet etmeye gönül vermiş tüm aday adaylarına başarılar dilerim .

Ayırmadan ayrılmadan , birlikte mücadele ederek kazanacağımız güzel günler görmek dileğiyle” dedi.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK