“Benim Sevdam Uşak” sloganı ile yola çıkan CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım, Uşak Ticaret Odası (UTSO) ve Uşak Ticaret Borsası (UTB) gibi Uşak ekonomisinin can damarı sayılabilecek kurumları ziyaret etti.

İkinci el araç alışverişinde yeni dönem başlıyor İkinci el araç alışverişinde yeni dönem başlıyor

Ziyaretler sırasında CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, il ve ilçe yöneticileri de Yalım’a eşlik etti.

CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım ve heyetinin ilk durağı UTSO oldu. Burada kendisini UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir ve yönetim üyeleri karşıladı.

UTSO binasını dolaşarak çalışanlardan tek tek destek isteyen Yalım, daha sonra Başkan Kandemir ile görüşerek UTSO çalışmaları ve Uşak ekonomisi hakkında bilgi aldı ve görüş alış verişinde bulundu.

Yalım ve CHP heyetinin bir sonraki durağı, Uşak Ticaret Borsası oldu. Burada da çalışanların halini hatırını soran Yalım, Sezer’den borsanın çalışmaları hakkında bilgi aldı ve Uşak için hazırladığı projeleri aktardı.

UTSO ve UTB ziyaretlerini değerlendiren CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım, “Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Suat Selim Kandemir ve Yönetim Kurulunu Milletvekilimiz Ali Karaoba, il ve ilçe yöneticilerimizle ziyaret ettik.

Özel sektörün birlikten doğan gücünü meydana getiren oda ve borsalarımızla 31 Mart’tan itibaren şehir ekonomisine yönelik her meseleyi birlikte istişare edeceğiz.

Adsız Tasarım (67)-1

Ayrıca Uşak Ticaret Borsası Başkanı Sayın Mustafa Sezer’i ziyaret ettik. Misafirperverlikleri için teşekkür ederim.

Birlikte Başaracağız, Birlikte Kazanacağız” yorumunda bulundu.

Muhabir: SALİH KILINÇ