Yalım, 24 Ocak 1993 tarihinde bombalı bir suikastla aramızdan ayrılan Araştırmacı-Yazar ve Gazeteci Uğur Mumcu, yine hain terör örgütünün saldırısı sonucu 24 Ocak 201 yılında şehit edilen Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okan ve 24 Ocak 2022 yılında aramızdan ayrılan menekşe gözlü dev yıldız Fatma Girik’i yayınladığı mesajlarla andı

Uşak’ta Gaziler Günü Anma Programı Düzenlendi Uşak’ta Gaziler Günü Anma Programı Düzenlendi

“Karanlığa bir mum da sen yak…”

İlk olarak Uğur Mumcu hakkında bir anma mesajı yayınlayan CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım, “Laik Cumhuriyetin cesur savunucusu, Atatürk ilke ve devrimlerinin simge ismi Araştırmacı-Gazeteci Uğur Mumcu’yu sevgi, saygı ve özlemle anıyorum” ifadelerini kullandı.

Türk sinemasının menekşe gözlü yıldızı Fatma Girik’i de unutmayan Yalım; “Sinemamızın unutulmaz sanatçılarından Fatma Girik’i aramızdan ayrılışının 2. yılında saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.

 Yalım son olarak şehit Emniyet Müdürü gaffar Okan’ı da; “Diyarbakır halkının gönlünü fetheden, hain bir suikast ile şehit olan eski Diyarbakır Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ı ve şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum” diyerek andı.

Muhabir: (SALİH KILINÇ)