Yalım’ın projeleri içerisinde en çok Karaağaç Göleti çevresinde plaj yapılması fikrinden etkilendiğini kaydeden efsanevi Başkan, Uşaklılara da selam ve sevgilerini sundu.

Büyükerşen; “Sevgili Uşaklı Komşularım diyorum. Çünkü ben Uşak’ı Eskişehir’in komşularından birisi olarak kabul ediyorum. Bir arada olmaktan ve Sayın Yalım’ın beni ziyaret etmesinden duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim. Ayrıca, beni daha çok memnun eden başka bir husus var. CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Sayın Özkan Yalım’ın geleceğe yönelik vizyon projeleri çok güzel. Kendisini kutluyorum.

A658A6C6 E25D 4Bed A16F 32D712D852B9

Uşak benim bildiğimin de ötesinde bir takım imkânlara sahipmiş. Bu vesile ile onlardan haberdar oldum.  Uşak, tıpkı Eskişehir’de olduğu gibi sosyal hayata renk katacak; raylı sistem, plaj gibi bir takım projelere ihtiyaç duyuyor. Bana aktarılanlardan öyle anlıyorum.

Bu projelerin gerçekleştirilmesi için sayın başkan adayına şimdiden başarılar diliyorum. Ümit ediyorum ki; Uşaklılar da onun bu projelerine oy verecek ve onu belediye başkanı olarak seçeceklerdir.

B sınıfı ehliyet sahipleri dikkat! Yeni dönem başlıyor... B sınıfı ehliyet sahipleri dikkat! Yeni dönem başlıyor...

Bende vizyonu olan eski bir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kendisine her konuda yardımcı olacağımı belirtiyor tüm Uşaklılara sevgi ve saygılarımı iletiyorum” dedi.

Büyükerşen’den aldığı destek ile çok mutlu olduğunu kaydeden CHP Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, “Türkiye’nin ve Eskişehir’in Efsane Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’den Karaağaç Göleti Yapay Plajı ve Tramvay projemizle ilgili tam destek sözü aldık.

Türkiye’nin en prestijli projelerine imza atan Efsane Başkanımız Yılmaz Büyükerşen teknik kadrosu ile en kısa zamanda proje alanlarımızı yerinde incelemek için Uşak’a teşrif edeceklerini bildirdiler. Kendilerine misafirperverlikleri için çok teşekkür ederim. Birlikte Çalışacağız, Birlikte Kazanacağız” ifadelerini kullandı.

C93Dd726 D28A 4F43 9162 B00Fb26098B8

Editör: Seher ZEYBEK