Daha önce Sivaslı ilçesine bağlı, Pınarbaşı, Selçikler ve Tatar beldelerinin belediye başkan adaylarını belirleyen CHP; PM, akşam saatlerinde Genel Başkan Özgür Özel yönetiminde toplanarak bu beldelere, Uşak’tan 2 ilçe belediyesini daha ekledi.

Ramazan Karakaya ( Chp Karahallı Belediye Başkan Adayı)
Ramazan Karakaya ( Chp Karahallı Belediye Başkan Adayı)

PM’nin kararını açıklayan CHP Uşak İl Başkanı Sevinç Soyer Yazgan; “CHP, PM’den çıkan kararla Karahallı ilçemizde Ramazan Karakaya ve Eşme ilçemizde Yılmaz Tozan’ın belediye başkan adaylıkları kesinleşmiştir” dedi.
Yılmaz Tozan (Chp Eşme İlçesi Belediye Başkan Adayı)
Yılmaz Tozan (Chp Eşme İlçesi Belediye Başkanı Adayı)

Uşak ve Sivaslı’da eğilim yoklaması Banaz ve Ulubey merakla bekleniyor

Sivaslı ilçesi birkaç gün önce ilçede kayıtlı tüm üyelerin katılımıyla sandığa gideceğini ve bu sonuca göre aday belirleyeceğini belirtmişti.

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün Artvin’e atandı Uşak Valisi Dr. Turan Ergün Artvin’e atandı

Uşak İl Yönetimi ve Merkez İlçe Yönetimi de önceki gün ortaklaşa bir toplantı düzenleyerek, Uşak Merkez İlçe Belediye Başkan adayını Sivaslı gibi üye eğilimi ile belirleyeceklerini açıklamıştı.

CHP, PM geçen hafta Sivaslı İlçesine bağlı; Selçikler Belde Belediye Başkan Adayı; Ali Ezberci, Tatar Belde Belediye Başkan Adayı Ramazan Dönmez ve Pınarbaşı belde Belediye Başkan Adayı olarak Naci Akyürek’i belirlemişti.

CHP’nin henüz belediye başkan adayı belirlemediği ilçe ve beldeler Banaz İlçesi ve Ulubey İlçesi, Banaz ilçesine bağlı Kızılcasöğüt beldesi, Eşme İlçesine bağlı Yeleğen beldesi oldu.

Bu ilçelere hangi isimlerin atanacağı merakla bekleniyor.

Chp Aday Listesi

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK