Bu gösteriyi sunan Salim Gören (34) gökyüzünden aşağı baktığında atmosferin inanılmaz bir güzellikte olduğunu, o güzelliğin kendisini çok etkilediği için 50 metrenin altında uçuşlar gerçekleştirdiğini ve Uşak’ta bugün yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yılı kutlamalarını asla unutmayacağına belirtti.

Uşak Türk Telekom’da çalışan Salim Gören, aynı zamanda Uşak Havacılık Kulüp Başkanı ve Türk Hava Kurumu (THK) Uşak Şube Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor.

Uçmanın kendisi için bir tutku ve yaşam biçimi olduğunu kaydeden Salim Gören. “Tam 13 yıldır uçuyorum. Uçmayı mavi göklerde süzülmeyi çok seviyorum. Ama bugünkü yaptığım uçuşun benim için anlamı çok farklı oldu.

Aşağıda, gelincik tarlası gibi kırmızı beyaz Türk bayrakları, binlerce neşeli ve coşkulu insan. Bu manzara anlatılmaz, ancak görülür ve yaşanır. Çok heyecanlandım ve sevindim.

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün Artvin’e atandı Uşak Valisi Dr. Turan Ergün Artvin’e atandı

Uçarken halkımızın bana olan ilgisini görünce 50 metreden daha aşağı indim. Kulaklık takındığım için sesleri duyamadım. Ama bana olan ilgiyi görünce çok gurur duydum.

İnşallah Cumhuriyetimizin gelecekteki kuruluş yıl dönümlerinde de bana ve ekibime görev verildiği takdirde havada daha güzel gösteriler sunmayı çok isteriz” dedi.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Muhabir: SALİH KILINÇ