26 Şubat 1992 tarihinde Kocaeli'de doğan Demet Özdemir, anne ve babasının ayrılmasının ardından annesi ve ablasıyla birlikte İstanbul'a taşındı. İstanbul'a yerleştikten sonra dans kurslarına katılmaya başlayan Özdemir, burada yeteneklerini geliştirerek sanat dünyasına adım atmaya karar verdi.

Oyunculuk kariyerine reklam filmlerinde yer alarak başlayan Demet Özdemir, liseden mezun olduktan sonra oyunculuk dersleri almaya başladı. 2013 yılında "Sana Bir Sır Vereceğim" dizisinde canlandırdığı Aylin karakteri ile televizyon dünyasına başarılı bir giriş yaptı.

Uşak 9. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı Kapılarını Açtı Uşak 9. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı Kapılarını Açtı

Demet Özdemir'in kariyeri, Kurt Seyit ve Şura, Kaçak Gelinler, Çilek Kokusu ve Erkenci Kuş gibi popüler dizilerde aldığı rollerle hızla yükseldi. Televizyon dünyasındaki başarısını sinema sektörüne de taşıyan Özdemir, "Tut Sözünü" ve "Sen Kiminle Dans Ediyorsun?" filmlerinde de önemli roller üstlendi.

Sanat kariyerine dans ve oyunculuk alanlarında güçlü adımlarla devam eden Demet Özdemir, genç yaşına rağmen elde ettiği başarılarla dikkat çekmeye devam ediyor. Özdemir'in sanata olan tutkusunun ve azminin, kariyerinde daha birçok başarıya imza atacağına işaret ettiği söylenebilir.

Kaynak: Bülten