Uşak’ta bulunan dünyanın 5. büyüğü iflasın eşiğinde Uşak’ta bulunan dünyanın 5. büyüğü iflasın eşiğinde

Kent meydanında düzenlenen bir törenle doğalgazı ateşleyen Koçlu, yaklaşık 10 bin nüfuslu ilçeye doğalgazın hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Ulubeyalev

İlçeyi sevince boğan gelişme hakkında açıklma yapan Koçlu, “Doğal Gaz bugün itibariyle Ulubey'imizde yanmaya başlamıştır. Ulubey Belediyesi olarak bu önemli ve güzel hizmetin bir parçası olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Bu önemli adım, ilçemizin gelişimindeki en büyük katkıyı sağlayacaktır. Bu hizmette emeği geçen UDAŞ ailesine, belediye personeline alt yüklenicilere teşekkür ediyoruz. Ulubey’imize hayırlı olsun” dedi.

Ukubeyy (1)

 “Ulubey halkı çok dikkatli olsun”

Doğalgaz kullanımından doğacak olası aksiliklere de dikkat çeken Başkan Veli Koçlu; “Hatların gazla doldurulma işlemleri sırasında vatandaşlarımızın temkinli olması, mahallelerde ya da ev bağlantılarında herhangi bir olumsuz gelişme fark edenlerin durumu acilen 187 UDAŞ hattına bildirmeleri ilçemizin ve halkımızın can ve mal güvenliği açısından önem arz etmektedir. UDAŞ yetkilileri tarafından yapılan uyarıların dikkatle uygulanması önemle halkımıza duyurulur” uyarında bulundu.

Ukubeyy (2)

Muhabir: SALİH KILINÇ