Doğukan Hazar Manço, 19 Mayıs 1981 tarihinde Liège, Belçika'da dünyaya gelmiştir. Barış Manço'nun oğlu olarak müzikle büyüyen Doğukan Hazar Manço, Türk televizyonlarında yayımlanan popüler yarışma programlarında yarışmacı olarak da tanınmıştır.

Eğitim hayatına başladıktan sonra müzikle ilgilenen Doğukan Hazar Manço, hem şarkıcılık hem de DJ'lik konularında kendini geliştirmiştir. Barış Manço'nun müzik mirasıyla büyüyen sanatçı, müziğe olan tutkusunu kendi tarzıyla birleştirerek kendine özgü bir kariyer inşa etmiştir.

Miss Turkey Güzeli idil Bilgen Kimdir? Kaç Yaşında ,Nereli Miss Turkey Güzeli idil Bilgen Kimdir? Kaç Yaşında ,Nereli

Doğukan Hazar Manço'nun evlilik hayatına dair bilgiler de bulunmaktadır. 2012 yılında Tuba Manço ile evlenen sanatçının evliliği 2015 yılında sona ermiştir.

Kardeşi Batıkan Manço ile birlikte Barış Manço'nun sanat dolu ailesinden gelen Doğukan Hazar Manço, müzikle ilgili çalışmalarına devam etmektedir.

Ayrıca, Doğukan Hazar Manço'nun müzik dışında Maşa ile Koca Ayı adlı bir filmde yer aldığı bilinmektedir.

Doğukan Hazar Manço'nun genç yaşına rağmen müzik kariyerindeki başarıları ve ailesinin müzik geleneğine uygun çalışmaları, onu Türk müziği sahnesinde dikkate değer bir isim haline getirmiştir.

Kaynak: HABER MERKEZİ