Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçları ve kura usulü ile kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına yerleştirmeler için tercih başvuruları başladı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan duyuru, adaylara tercih yapma imkânı tanıdı.

TERCİHLER ÖSYM İNTERNET SİTESİ ÜZERİNDEN ALINACAK: ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan "2024-EKPSS/Kura ile Engelli Kamu Personeli Yerleştirme: Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadrolarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması" duyurusuna göre, EKPSS sonuçları ve kura usulü ile kamu kurumlarına yerleştirme yapılacak. Adaylar, tercih işlemlerini ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresi üzerinden gerçekleştirebilecekler.

TERCİH SÜRECİ VE SON BAŞVURU TARİHİ: Tercih işlemleri bugün başladı ve 19 Ocak tarihinde saat 23.59'a kadar devam edecek. Adaylar, belirtilen tarih ve saatlere kadar tercihlerini tamamlamaları gerekmektedir.

EKPSS ile yerleştirmeler için tercih yapacak adaylar, ÖSYM'nin resmi internet sitesinde yer alan kılavuz ve duyuruları inceleyerek başvuru süreci ve tercih detayları hakkında güncel bilgiler edinebilirler.

Uşak’ta bir çocuğun okul masrafı ne kadar? Uşak’ta bir çocuğun okul masrafı ne kadar?

Haber Merkezi

Editör: Seher ZEYBEK