CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, Uşaklı bir ailenin Erzincan'da karıştığı feci kazanın sürecini yakından takip ettiğini söyleyerek, yaşayan çocukların durumu hakkında bilgi verdi. 

Erzincan'da bir otomobilin yol kenarında duran tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında Uşaklı aileden 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise ağır yaralandı.

https://www.yesilsivasligazetesi.com/erzincanda-ki-feci-kazada-usakli-aile-yok-oldu

Ali Karaoba-7Haberi Duyan CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, süreci takip ettiğini belirterek yetkililer ile görüşerek bilgi aldı. 

Hazine arazisi üzerindeki evler tahliye edilecek Hazine arazisi üzerindeki evler tahliye edilecek

Bu sabah güne çok acı bir haberle başladığını söyleyen Karaoba, "Erzincan'da meydana gelen trafik kazasında 5 kişilik Uşaklı bir ailemizin 10 yaşındaki oğulları Ahmet ve kızları Elif dışındaki aile bireylerini Erzincan Refahiye ilçesinde kaybettik. Yoğun bakımda olan çocuklarımız için Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile görüştük. Çocuklarımızın bir an önce Elazığ, Erzurum ya da Trabzon'da çocuk yoğun bakımı olan bir hastaneye sevki için Başhekimlik ile tüm görüşmeleri gerçekleştirdik.

Erzincan'da Feci Kaza

Karaoba'dan yetkililere teşekkür

Bu süreçte Erzincan Milletvekilimiz Sayın Mustafa Sarıgül ile sürekli irtibat halindeyiz. Kendisine ve ekibine de tüm destekleri için teşekkür ediyorum. Ayrıca Refahiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Başhekimlik görevlilerine de ailemizle yakından ilgilendikleri için teşekkür ederim. Çocuklarımızın durumu ne yazık ki ağır. Konuyla ilgili tüm süreci yakından takip etmekteyim. Başımız sağolsun.." dedi.

Fotoğraf: İHA

Muhabir: Ece Yıldırım