Kavgada babasını bıçakladı! Kavgada babasını bıçakladı!

2008 yılında İstanbul'da orta halli bir ailede dünyaya gelen Esila Biltekin, küçük yaşlardan itibaren eğitimine ve hayallerine büyük bir tutkuyla bağlı bir genç kız. Ailesi, Esila'nın eğitimine daha iyi imkanlar sağlamak amacıyla Çorlu'ya taşındı ve şu anda 16 yaşında olan Esila, burada eğitim hayatına devam ediyor.

Ailenin tek çocuğu olan Esila, küçük yaşlardan itibaren okumaya büyük bir ilgi duyuyor. Gelecekte veteriner olma hayali kuran Biltekin, hayvanları çok sevmesiyle de tanınıyor. Bu tutkusunu gerçekleştirmek için şimdiden çalışmalarına ve öğrenimine büyük bir özen gösteriyor.

Biltekin ailesi, Çorlu'da davet organizasyon işiyle uğraşıyor. Esila'nın annesi Suna Biltekin, kızının yeteneklerini ve ilgilerini daha geniş kitlelere tanıtmak amacıyla özel bir sosyal medya sayfası açtı. Bu platformda Esila ile ilgili videolar paylaşarak genç kızın tanınmasını sağladı. Esila Biltekin, bu sayede ülke genelinde tanınan bir isim haline geldi.

Esila'nın başarıları ve gelecek hedefleri, onun azimli ve kararlı bir genç olduğunu gösteriyor. Eğitimine ve hayallerine olan bağlılığı, onu ileride büyük başarılara taşıyacak gibi görünüyor.

Kaynak: Bülten