Boşanma aşamasında olduğu eşi Ezgi Özarslan (31)’ı öldürdükten sonra 20 aydır aranan ve kemikleri bulunan Deniz Özarslan (36)’ın Uşaklı olduğu ortaya çıktı.

BİM'e bu hafta verandalı Tiny House geldi BİM'e bu hafta verandalı Tiny House geldi

İzmir merkezde bulunan Asansör semtinde bir hurdacı tarafından bulunan insan kemiklerinin eşini öldürdükten sonra kendisinden 2022 yılından bu yana haber alınmayan Deniz Özarslan’a ait olduğu ortaya çıkmıştı.

https://www.yesilsivasligazetesi.com/ İnternet Haber Sitesi olarak yaptığımız araştırma sonucu Deniz Özarslan’ın Uşaklı olduğu ortaya çıktı. Deniz Öz Arslan’ın 24 Şubat Cumartesi günü İzmir’den getirildikten sonra köyü olan Uşak merkez ilçeye bağlı Ortaköy’de toprağa verildiği öğrenildi.

Deniz Özarslan’ın ailesinin yıllar önce Uşak merkeze göçtüğü ve şimdi bir bir yıkılan SSK Evlerinde oturduğu ve burada doğduğu bilgisine ulaştık. Özarslan ailesi 1990’lı yılların sonunda İzmir’e göçtü ve orada yaşamaya başladı.

EŞİNİ ÖLDÜRDÜKTEN SONRA BİR TÜRLÜ BULUNAMAMIŞTI

Uşaklı genç Deniz Özarslan 2022 yılının Temmuz ayında boşanmak üzere olduğu eşi Ezgi Özarslan’ı öldürdükten sonra Kayıplara karışmış ve kendisinden 20 aydır hiçbir haber alınmamıştı.

Konak ilçesinde bulunan tarihi Asansör binası civarında bir hurdacı tarafından 3 gün önce bulunan insan kemiklerine yapılan DNA testlerinde kemiklerin eşini öldürdükten sonra kayıplara karışan Deniz Özarslan’a ait olduğu tespit edildi.

DNA testi sonrasında kemiklerde yüksekten düşmeye bağlı olarak düşme sonucu kırılmalar olduğu saptandı.

Deniz Özarslan’ın kemiklerinin bulunduğu bölgenin anne ve babasının yaşadığı yere yakın olmasına da dikkat çekildi.

Deniz Özarslan’ın 24 Şubat Cumartesi günü Ortaköy’de toprağa verildiği bilgisine ulaşıldı.

Muhabir: Salih KILINÇ