Eşme Belediye Spor, hedef yükseltti. 1984 yılında kurulan kulübün yeni seçilen yönetimi, Eşme Belediye Başkanı Yılmaz Tozan ve İl Genel Meclisi Üyesi Akın Başer ile bir yemekte bir araya geldi. Uşak 1. Amatör küme Şampiyonluğu, sonra BAL’da şampiyonluk ve 3 yıl içerinde profesyonel olarak TFF. 3. Lig’de mücadele etmek olarak belirledi.

Eşme Belediye Başkanı ve aynı zamanda Eşme Belediye Spor Onursal Başkanı Yılmaz Tozan, Eşme Belediye Spor yönetimi ve futbolcularıyla tanışma yemeğinde buluştu. Yeni sezon öncesi yapılan hazırlıklar ve hedefler hakkında görüş alışverişinde bulunulan yemekte, takım ruhunu güçlendirmek için önemli adımlar atıldı. Eşme Belediye Spor'un başarısı için birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Eşme Beledi̇ye Spor 23

Yemekte bir konuşma yapan Eşme Belediye Spor Kulüp Başkanı Ahmet Yaman, Eşme Belediye Spor’un bundan sonra sadece Uşak 1. Amatör Küme’de kalmayacağını, ilk hedefinin BAL’a yükselerek şampiyonluklar yaşamak olduğunu kaydetti.

Narin için ismini değiştirdi Narin için ismini değiştirdi

Yaman; “Sayın Belediye Başkanım, Sevgili Hemşerilerim, Değerli Eşme Belediye Spor taraftarı.

Ne mutlu ki bugün Genel kurulumuz teveccüh gösterip bu şanlı görevi bize verdi ve ben hemşerilerime, renktaşlarıma Eşme Belediye Spor Başkanı olarak hitap ediyorum.

Bu gerçekten çok onur ve gurur verici. Eşme belediye spor Başkanlığı, tıpkı benim gibi her Eşme’linin gurur duyacağı, gönülden isteyeceği şerefli bir makamdır.

Bu kısa sürede maddi manevi hiçbir desteği esirgemeyen Belediye Başkanımız Yılmaz Tozan’a teşekkür ediyorum” dedi.

“Bir Eşme’li olarak Eşme Spora hizmet borcum var

Eşmespor sevgisinin kendisinde çok küçük yaşlarda babası tarafından aşılandığını belirten Başkan yaman; “Babam hemşeriniz Himmet Yaman bize Eşme spor sevgisini küçükken aşıladı ve yıllarca Eşme Spor lokalini çalıştırdı. Çocukluğumuz Eşme Spor maçlarında top toplayarak geçti. O tam bir eşme sevdalısı olmanın yanı sıra iyi bir Eşmesporluydu...  Eğer bir işe dört elle sarılmayacaksanız o işe bulaşmayın ya bir işi tam yapın ya da o işe hiç girmeyin öğüdünü de bize veren O’dur.

Ben bir esnafım, bizim ne zorluklarla boğuştuğumuzla ne tür sorunlara göğüs gerdiğimizle ve karşılaştığımız fırtınalarla kimse ilgilenmez.

Soru açıktır. Gemi limana yanaştı mı yanaşmadı mı?  Biz kimseyi mazeretlerle boğamayız. Bizim tek görevimiz vardır o da gemiyi sağlam ve sağlıklı şekilde limana getirmektir. Nitekim ben de denizcilikteki bu düsturumuzu kulübümüze taşımaya çalışacağım.

Bahane üretmeden sorunun parçası değil “çözümün anahtarı” olacağız. Bu sene hedefimiz bal ligi 2 sene içeresindeki hedefimiz 3. Lig. Çözüm üretebilecek güçlü bir kadro ile başarılı yıllar için geliyoruz.

Bu camianın menfaatlerini ön planda tutmak ve geleceğini inşa etmek amacıyla yola çıktık. Eşme Belediye Spor’u sadece Uşak iline sıkışıp kalmaktan kurtaracağız ve bu büyük camiayı zamana taşıyacağız” şeklinde iddiasını ortaya serdi.

Eşme Beledi̇ye Spor 24

“Eşme dışındaki taraftarlarımızın da desteği ile köklü bir değişim yaşayacağız”

Eşmespor camiasını hem saha içinde hem saha dışında en iyi şekilde temsil edeceklerinin altını çizen Başkan Yaman sözlerine şöyle devam etti: “Eşmespor’da köklü bir değişim için sahaya çıkıyoruz.

En büyük taraftarımız Onursal Başkanımız Sayın Belediye Başkanımız Yılmaz Tozan ve İl encümenimiz Akın Başer ve yönetimimdeki tüm yoldaşlarıma siz eşme halkı önünde saygımı ve sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Sadece Eşme’de değil tüm dünyada yaşayan Eşmeli hemşerilerimin de büyük desteğini alarak köklü bir değişim ve yenilikçi bir anlayış için çıktığımız bu yolda, hem saha içinde hem saha dışında muvaffak olarak Eşmespor’u bir üst lige taşıyacağımıza kalben inanıyorum…

Camiamıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim.”

Yeni yönetim görev bölümü yaptı

Eşme Belediye Spor kulübü almış olduğu olağanüstü genel kurulunda yönetim kurulu görev dağılımı gerçekleştirildi

Yönetime 5 asil 5 yedek üye, Denetim kuruluna 3 asil 3 yedek üye seçimi gerçekleştirildi. Görev dağılımı şöyle gerçekleşti:

Ahmet Yaman (Eşme Belediye Spor Kulüp Başkanı)

Başkan yardımcısı Yağız Yıldırım: (Yılmar AVM ve Eşme konserve CEO’su)

Akın Başer: Sayman (Uşak İl Genel Meclisi Üyesi)

Nedim Sayın (Genel Sekreter)

Mehmet Acar (Acar Otel Sahibi)

Yedek Yönetim Kurulu üyeleri:

 Yağız Gedik (Gedik Piliç CEO’su), Süleyman Kılınç, Ramazan Furtana, Soner Karabulut ve Ömer Kutval

Denetleme Kurulu Üyeleri:

Av. Uğur Karabulut Av. M. Hakan Ercan ve Noter Yılmaz Çıvgın.

Denetleme kurulu yedeklerinde ise Emir Can Yaman Eşme Tavsan sahibi Hamza Can Gedik ve Eşme konserve müdürü Özgür Akçan görev aldı.

Muhabir: SALİH KILINÇ