Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek için çalışmalarını sürdüren genç takım, yoğun bir tempoda antrenmanlara başladı.

Hedef Büyük: Bölgesel Amatör Lig

Eşme Belediye Spor yönetimi ve teknik heyeti, ilk sezonunda büyük başarılar elde etmek istiyor. Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek asıl hedef olarak belirlenirken, genç ve yetenekli oyunculardan oluşan kadro bu hedef doğrultusunda ter döküyor.

Esmespor (1)-1

Yoğun Antrenman Programı

Eşme Belediye Spor futbolcuları, fiziksel ve mental olarak hazırlanmak için yoğun bir antrenman programına tabi tutuluyor. Teknik direktör ve ekibi, oyuncuların taktiksel ve teknik becerilerini geliştirmeye odaklanırken, aynı zamanda takımın fiziksel gücünü artırmaya çalışıyor.

E Ş M E R B E L E D İ Y E S P O R 1

Genç ve İddialı Bir Takım

Uşak’ın ihracatı geçen yıla göre düştü Uşak’ın ihracatı geçen yıla göre düştü

Eşme Belediye Spor, genç ve dinamik bir kadroya sahip. Tecrübeli oyuncularla genç yeteneklerin bir araya geldiği takım, ligde sürprizlere imza atmak istiyor.

Antrenmanların ardından oyuncularla yönetim tanışma yemeğinde buluştu. Yemekte konuşan Kulüp başkanı Ahmet Yaman; Sezon hazırlıklarına tam gaz devam ediyoruz. Eşme Belediye Spor'u Bölgesel Amatör Lige çıkartmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Eşme Belediye Spor yönetimi olarak “Sezon öncesi hazırlıklar bizim için çok önemli. Her şeyin doğru bir şekilde yapılması gerekiyor. Bu nedenle antrenmanlarımıza büyük bir titizlikle yaklaşıyoruz. Oyuncularımızın hem fiziksel hem de mental olarak en iyi seviyeye gelmeleri için yoğun bir çalışma içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

Muhabir: SALİH KILINÇ