Bugün, Kahraman Gazilerimize vefa duygularımızı ifade etmek için önemli bir gündür. Ülkemizin her karış toprağına kanlarını akıtarak tarihimize altın sayfalar yazdıran, vatanını ve kutsal saydığı değerleri korumak ve savunmak için en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen Gazilerimiz, ülkemizin medarıiftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir.

Bizler, aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde tarih sahnesinde millet olarak varlığımızı sürdürüyor ve bu vatan toprakları üzerinde onlardan aldığımız güç ve ilhamla, birlik ve bütünlük içinde yaşıyoruz. Bu bakımdan şehit ve gazilerimize ne kadar dua etsek, ne kadar minnet ve şükran duysak az. Bu minnet ve şükran duyguları içinde bugün de aynı azim ve kararlılıkla milletimizin huzur ve güvenliği için canlarını ortaya koyan güvenlik güçlerimizi, bu uğurda gazi olmuş, şehitlik mertebesine erişmiş kahramanlarımızı saygıyla anıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Gaziler Günü’nü tüm kalbimle kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete ulaşmış gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyor; hayatta olan gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum.”

Narin için ismini değiştirdi Narin için ismini değiştirdi

Muhabir: Salih KILINÇ