Kıymetli varlıklarımızı, evlatlarımızı çağın gerektirdiği bilgi, beceri ve teknoloji ile buluştururken onları milli ve manevi değerlerimizle de donatmalıyız. Milletimizin varlığının; kültürümüzün, gelecek kuşaklara aktarılmasının ilk şartının tarihine, milletine, devletine, bayrağına, vatanına bağlı nesiller yetiştirmek gerektiğini asla unutmamalıyız. Bu sebeple amacımız çocuklarımızın milli-manevi değerleri önceleyen nitelikli ve kaliteli bir eğitim almalarıdır. Milletimizi, ülkemizi geleceğe güvenle taşımak için ilk şart eğitimdir. Çocuklarımızın en güzel şekilde yetiştirilmesi hepimizin ortak hedef ve sorumluluğudur.

Öğrenci, öğretmen, okul yönetimi ve veli arasında kurulacak sağlıklı bir iletişim öğrencilerimizin başarılarını artıracaktır. Her zaman onların yanında olmalı özgüvenimizi çocuklarımıza hissettirmeliyiz.

Gelecekte Türkiye’yi yönetecek, şekillendirecek, daha iyi noktaya taşıyacak çocuklarımızı ve gençlerimizi yarınlara hep birlikte hazırlayacağız.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi: “En önemli ve verimli vazifelerimiz milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde kesinlikle zafere ulaşmak lazımdır. Bir milletin gerçek kurtuluşu ancak bu şekilde olur.”

Bu duygu ve düşüncelerle, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının velilerimize, öğretmenlerimize, eğitimin tüm paydaşlarına ve geleceğimizin teminatı evlatlarımıza hayırlı olmasını diliyor; sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum.”

Eşme Belediyespor Uşak 1. Amatör Küme de iddialı Eşme Belediyespor Uşak 1. Amatör Küme de iddialı

Muhabir: Salih KILINÇ