Eymen Özdemir, Kayseri’de düzenlenen “Özel Sporcular Okul Sporları Türkiye Şampiyonası’nda yüzmede 3 farklı dalda Türkiye birincisi, bir dalda da Türkiye ikincisi oldu.

Eymenn (4)

Özel sporcunun bu başarısı, Uşak Valisi Dr. Turan Ergün’ün de gözünden kaçmadı ve bir mesaj yayımlayarak Eymen’i kutladı.

Hocası Abdullah Karahan tarafından çalıştırılan Uşaklı özel yüzücü Eymen Özdemir Kayseri’de yapılan, ‘Özel Sporcular Okul Sporları Türkiye Şampiyonası’nda; 50 metre kurbağalama stilinde 41.50 saniye ile Türkiye birinciliği, 100 metre kurbağalamada da 1 dakika 35.53 saniye ile Türkiye birinciliği, 100 metre serbest stilde 1 dakika 4.44 saniye ile yine Türkiye birinciliği ve 50 metre serbestte ise 28.95 saniye ile Türkiye ikinciliği kazandı.

Uşak’tan 53 göçmen geri gönderildi Uşak’tan 53 göçmen geri gönderildi

Eymenn (2)

Uşaklı özel sporcumuzu ve antrenörü Abdullah Karahan’ı kutlayan Vali Dr. Turan Ergün, “Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Kayseri’de gerçekleştirilen Özel Sporcular Okul Sporları Yüzme Türkiye Şampiyonası’nda 50 kurbağalama, 100 m kurbağalama ve 100 metre serbest stilde Türkiye 1.’si, 50 m serbest stilde Türkiye 2’si olan ilimiz sporcusu Eymen Özdemir ile Antrenörü Abdullah Karahan’ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” ifadesini kullandı.

Eymenn (3)

Muhabir: SALİH KILINÇ