Uşak'tan kızlarının üniversiteye yerleşme işlemleri için Erzincan’a giden ve burada yaşanan kaza sonucu can veren anne, baba ve kızları son yolcuğuna uğurlandı.

Uşak'tan kızlarının üniversiteye yerleşme işlemleri için yola çıkan aileyi taşıyan hafif ticari aracın, Erzincan'da bir tıra arkadan çarpması sonucu; baba Ramazan Ceylan (44) anne Melike Ceylan (39) ve kızları Huri Elif Ceylan (17) olay yerinde vefat etmiş, diğer çocukları Ahmet Enes Ceylan ile Semiha Ceylan (14) ağır yaralanmıştı. Kazada olay yerinde vefat eden anne, baba ve kızları son yolculuğuna uğurlandı.

Kazada hayatını kaybeden Ramazan Ceylan ve eşi Melike Ceylan öğle namazına müteakip merkeze bağlı Yücetepe Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Sivaslı ilçesine bağlı Akarca köyü mezarlığına defnedildi.

Uşak Cenaze (1)-1Bugün göreve başlayan yeni Uşak Valisi Naci Aktaş, ayağının tozuyla cenaze törenine katıldı ve Ceylan ailesinin acısını paylaştı. Cenaze namazına Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Milletvekili Ali Karaoba, Uşak Belediye Başkan Vekili Mehmet Akif Şanlı, Uşak İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz, Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu, aile yakınları ve sevenleri katıldı.

Uşak Tarım ve Orman Müdürlüğü gece gündüz çalışıyor Uşak Tarım ve Orman Müdürlüğü gece gündüz çalışıyor

Uşaklı Aile CenazeÖte yandan kazada ağır yaralanan Ahmet Enes Ceylan ve Semiha Ceylan’ın hayati tehlikesinin devam ettiği bilinirken, kazada hayatını kaybeden kızları Huri Elif Ceylan’ın cenazesi ise ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği öğrenildi.

Muhabir: Ece Yıldırım