Fenerbahçe, transferde bir bomba daha patlattı ve Milan'ın deneyimli orta saha oyuncusu Rade Krunic'i kadrosuna kattı. Milan CEO'su Giorgio Furlani, İtalya Kupası'nda Atalanta'ya elenmelerinin ardından Rade Krunic'in Fenerbahçe'ye transferini resmen duyurdu. Transferin detayları da netlik kazandı.

Uşak’ta “Kadına Şiddette Hayır” sesi yeşil sahadan yükseldi Uşak’ta “Kadına Şiddette Hayır” sesi yeşil sahadan yükseldi

Milan'ın maç sonrası açıklamalarında Giorgio Furlani, "Rade Krunic'in Fenerbahçe'ye transferinde her şey yolunda gidiyor. Umarım Krunic, Fenerbahçe'de iyi işler yapar" dedi. Sarı-Lacivertlilerin uzun süredir takip ettiği Krunic'in transferi, teknik direktör İsmail Kartal'ın isteği doğrultusunda gerçekleşti.

Fenerbahçe'nin Rade Krunic için Milan'a ödeyeceği bonservis bedeli ise 5 milyon Euro olarak belirlendi. Bu rakamın bonuslarla birlikte olduğu ifade edildi. Krunic'in, kısa süre içinde İstanbul'a gelerek sağlık kontrollerinden geçmesi ve ardından 3 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Milan'da 4 buçuk sezon geçiren 30 yaşındaki Rade Krunic, 139 maça çıkarken 3 gol, 6 asistle önemli bir performans sergiledi. Fenerbahçe'nin kadrosunu güçlendirmek adına gerçekleştirdiği bu transfer, taraftarları heyecanlandırdı.

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde Leonardo Bonucci'yi transfer eden Fenerbahçe, güçlü kadrosuyla Süper Lig ve Avrupa mücadelesinde iddialı bir şekilde yer almaya hazırlanıyor

Editör: Seher ZEYBEK