Filenin Sultanlarının Sırbistan karşısında dişe diş mücadelesi sonucu 3-2 kazandığı maç sonrası, Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul ve CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, sosyal medya hesaplarından birer mesaj paylaşarak Filenin Sultanlarını kutladı.

İşte Uşak’ı yönetenlerin kutlama mesajı:

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün; “Sırbistan’ı yenerek Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonu olan Filenin Sultanlarını yürekten kutluyorum. Başarılarınız daim olsun”.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın; “Avrupa şampiyonu olarak milletimize büyük bir gurur yaşatan A Milli Kadın Voleybol Takımımızı tebrik ediyorum. Teşekkürler Filenin Sultanları”.

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş; “Sırbistan’ı yenerek, Milletler Ligi’nden sonra 2023 CEV Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımımızı, teknik ekibi ve yöneticilerini gönülden kutluyorum”.

AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul; “2023 CEV Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımımızı canı gönülden kutluyorum. Tebrikler Filenin Sultanları”.

CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba; “Filenin Sultanları ile tarihte ilk kez milli takımlar düzeyinde Avrupa Şampiyonuyuz.

Uşak Valisi Ergün'ün Ahilik Haftası Mesajı Uşak Valisi Ergün'ün Ahilik Haftası Mesajı

Bize yaşattığınız bu gururu tarif etmek mümkün değil! Helal olsun hepinize! Yüreğinize, gayretinize ve emeğinize sağlık”.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK