Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray,  saat 19.00'da deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Ligde oynadığı 16 maçta 14 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde eden sarı-kırmızılılar, 43 puanla averajla ikinci sırada bulunuyor, liderlik koltuğuna göz dikti.

Uşak’ta Gaziler Günü Anma Programı Düzenlendi Uşak’ta Gaziler Günü Anma Programı Düzenlendi

Galatasaray, son 4 maçtır kazanma başarısı gösterdi. Hatayspor'a kaybettikten sonra Alanyaspor, Pendikspor, Adana Demirspor ve Fatih Karagümrük karşılaşmalarını üst üste galip tamamladı.

Deplasman performansı da dikkat çekici olan sarı-kırmızılılar, bu sezon Süper Lig'de deplasmanda oynadığı 8 maçta 6 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 19 puan topladı.

Galatasaray, defansif anlamda gösterdiği başarılı performansla da öne çıkıyor. Ligde oynadığı 16 maçta kalesinde sadece 9 gol gören sarı-kırmızılılar, en az gol yiyen takım konumunda bulunuyor.

Ancak Fenerbahçe derbisi öncesinde Galatasaray'da 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sacha Boey, Lucas Torreira, Barış Alper Yılmaz ve Davinson Sanchez, Fenerbahçe maçında sarı kart görmeleri durumunda Konyaspor karşılaşmasında cezalı duruma düşecekler.

İHA

Editör: Seher ZEYBEK