Uşak Valisi Dr. Turan Ergün Artvin’e atandı Uşak Valisi Dr. Turan Ergün Artvin’e atandı

Bu kapsamda, özellikle Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne bağlı öğrenci yurtlarında kalan üniversite öğrencilerinin ruh sağlığını güçlendirmek ve iyilik halini desteklemek amaçlandı.

29 Eylül 2023 tarihinde Psikolog Pınar Küçük'ün Yaren Kız Öğrenci Yurdu Toplantı Salonu'nda gerçekleştirdiği sunum, 10 Ekim 2023 tarihinde Psikolog Betül Çelebi'nin Uşak Yaren Kız Öğrenci Yurdu'nda yaptığı etkinlikle devam etti. Ardından, 11 Ekim 2023'te Psikolog Pınar Küçük'ün Uşak KYK Kız Öğrenci Yurdu'nda gerçekleştirdiği çalışmalarla süreç ilerledi.

Bu önemli çalışmalar kapsamında 12 Ekim 2023 tarihinde Sosyal Çalışmacı Rumeyza Türkkan'ın Uşak Latife Hanım Kız Öğrenci Yurdu'nda, 24 Ekim 2023 tarihinde Sosyal Çalışmacı Sinan Gezer'in Uşak KYK Erkek Öğrenci Yurdu'nda ve takip eden günlerde diğer öğrenci yurtlarında eğitimler gerçekleştirildi.

Toplantılarda ve eğitimlerde gençlere "Kendime İyi Bak!" eğitimi verilerek ruh sağlığı, psikolojik dayanıklılık ve iyilik halini güçlendirmeye yönelik önemli bilgiler paylaşıldı. Uşak İl Sağlık Müdürlüğü'nün bu çabalarıyla gençlerin ruhsal sağlığına verilen önem bir kez daha vurgulanmış oldu.

Muhabir: Seher ZEYBEK