Gratis'te yüzde 80 indirim yarın başlıyor Gratis'te yüzde 80 indirim yarın başlıyor

Uşak'ta kent genelinde yaklaşık 36 bin dekar alanda ayçiçeği ekimi yapılıyor. Bölgede, hem yağlık, hem de çerezlik olarak yetiştirilen ayçiçekleri, olgunlaşarak tarlaları sarıya boyadı. Sarının ve yeşilin tonlarına bürünen tarlalar güzel görüntü oluşturdu.

Uşak Ayçiçeği Tarlası

Anadolu Ajansı Uşak Muhabiri Mehmet Çalık’ın havadan dronla ve yerden görüntülediği ayçiçeği fotoğrafları görenleri kendilerine hayran bıraktı.

Uşak Ayçiçeği

Uşak Sivaslı yolundan 5 kilometre sonra Karahallı ilçesi Clnadıras Köprüsüne giden 45 kilometrelik yol üzerinde sağlı sollu bulunan ayçiçek tarlaları sarı ve yeşilin değişik tonlarıyla kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Uşak merkez ilçeye bağlı Hocalar köyü ve Susuzöeren köyleri arasında bulunan ve kartpostallık görüntüler oluşturan ayçiçeği tarlaları görenleri büyülüyor.

Ayçiçeği Salih Kılınç

Betonlaşmış kent yaşamından bunalan Uşaklılar, bu yeşil ve sarı tonların hâkim olduğu doyumsuz manzarada fotoğraf çekerek sevdikleriyle paylaşıyor.

Ayçiçeği Uşak

Birçok fotoğraf meraklısı Uşaklı da ayçiçeğinin güne bakan zamanını yakalamak için olgunlaşmasını bekliyor ve ayçiçeği tarlalarını ziyaret ederek bu güzel kareleri ölümsüzleştiriyor.

Ayçiçeği

Öte yandan yeni evlenen gençler de artık stüdyo fotoğraflarını değil tarlaları giderek mutluluklarını ayçiçekleri arasında sonsuza kadar yaşamak istiyor.

Kaynak: AA