Dikilitaş Haberleri

Dikilitaş haberleri ve güncel Dikilitaş gelişmeleri, Dikilitaş ile ilgili tüm video, Dikilitaş fotoğrafları ve Dikilitaş haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, ayarın Uşak merkezin 4 mahallesi ve Ulubey ilçesinde gün boyu elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı.

Gündem

Uşak Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayında düzenlenen “Mahallede İftar var” etkinliğinin bu yıl ilki Dikilitaş Mahallesinde gerçekleştirilecek.

Gündem

KENT GENELİNDE BİRÇOK KAPSAMLI PROJEYİ HAYATA GEÇİREN UŞAK BELEDİYESİ, VATANDAŞLARIN BÜYÜK BİR MERAKLA BEKLEDİĞİ DİKİLİTAŞ MİLLET BAHÇESİ’NDEKİ ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle yarın Uşak merkezde Fatih, Dikilitaş mahalleri, bir çok ilçe ve...

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle Yarın Atatürk Dikilitaş ve Fatih mahallerinde elektrikler kesintisi yapılacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, bakım, onarım çalışmaları nedeniyle Karaağaç ve Dikilitaş mahalleri ve bazı ilçelerde elektrik kesintisi uygulayacağını duyurdu.

Gündem

 Uşak Belediyesi, vatandaşların büyük bir merakla beklediği Dikilitaş Millet Bahçesi’ndeki 1. etap çalışmalarına hızla devam ediyor.

Gündem

Gece saatlerinde İzmir yolu Dikilitaş mahallesinde meydana gelen trafik kazasında 2 otomobilin çarpılması sonucu biri ağır 3 kişi yaralandı.

Gündem

Güzel Uşak’ın gün geçmiyor ki; o muhteşem tarihinden, kültüründen bukleler elimize geçmesin. Son araştırmamda hepinizi ilgisini bir hayli çekecek cinsten....