Festival Haberleri

festival haberleri ve güncel festival gelişmeleri, festival ile ilgili tüm video, festival fotoğrafları ve festival haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Gündem

Eşme 26. Uluslararası Turistik Kilim, Kültür ve Sanat Festivali başladı

Genel

Bu yıl 36.sı gerçekleştirilecek Geleneksel Sivaslı Çilek Festivali 2024 yılı tasarruf tedbirleri kapsamında yapılmayacak.

Gündem

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Temmuz ayında yapmayı düşündüğü Tarhana Festivali’nde 10 tonluk dev kazanlarda tarhana kaynatalıcağını hatırlattı.

Magazin

Jolly Joker Bursa'da sahne alan Yıldız Tilbe Bursalı sevenlerine hafızalardan silinmeyecek bir konser verdi.

Gündem

Bu yıl 36. Kez yapılması planlanan ‘36. Geleneksel Sivaslı Çilek Festivali’nin yapılamama ihtimali doğdu.

Genel

KBÜ Demir Çelik Kampüsü Teknoloji Fakültesi önünde gerçekleştirilen etkinlikte katılımcılar, Türkiye’nin kültürel çeşitlilik ve zenginliğini tanıttı.

Gündem

Uşak Belediyesi tarafından düzenlenen gençlik festivalinin ilk günde kortej yürüyüşü ve akşamda yerel sanatçıların katıldığı bir konser düzenlendi.

Gündem

Yıllardır birçok Uşaklının hayalini kurduğu güzel bir olayın hayata geçirilmesi için Uşak Belediye Meclisi bugün çok önemli bir karara imza...

Gündem

Eşme ilçesinde yapılacak olan 26. Uluslararası Turistik Kilim Kültür ve Sanat Festivali tarihi belli oldu.

Genel

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TARAFINDAN BU YIL İLKİ DÜZENLENEN GASTRONOMİ FESTİVALİ BÖLGE YEMEK YARIŞMASI’NDA KAYSERİ MUTFAĞI BİRİNCİ OLDU.

Kültür-sanat

Muğla'nın Datça ilçesinde, Sirtaki Festivali başladı.

BURSA'DA MARMARA YOZGATLILAR FEDERASYONU TARAFINDAN HER YIL GELENEKSEL OLARAK DÜZENLENEN, ARABAŞI ZİYAFET ŞÖLENİ YAPILDI. ŞÖLENE İL PROTOKOLÜNÜN YANI SIRA 2...

Kültür-sanat

KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ TOPLANTISI, VALİ ORHAN TAVLI'NIN BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.