Kemalöz Haberleri

Kemalöz haberleri ve güncel Kemalöz gelişmeleri, Kemalöz ile ilgili tüm video, Kemalöz fotoğrafları ve Kemalöz haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak merkez Kemalöz Mahallesi, Banaz, Eşme ve Ulubey ilçelerinde gün boyu elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, yarın Uşak Merkezde bulunan Kemalöz Mahallesi ve Banaz ilçesinde elektrik kesintisi uygulanacağını açıkladı.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, Uşak’ın en büyük mahallerinden Kemalöz Mahallesinde onarım çalışmaları nedeniyle yarın da kesinti uygulanacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ bakım onarım çalışmaları nedeniyle yarın Merkez Kemalöz ve Cumhuriyet Mahallelerinde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle yarın Merkez Kemalöz mahallesinde kesintiye gidileceğini duyurdu.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ bakım onarım çalışmaları nedeniyle yarın Fatih, Dikilitaş ve Kemalöz mahallerinde elktrik kesintisi uygulayacağını açıkladı.

Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ yarın, bakım onarım çalışmaları nedeniyle Kemalöz, Sivaslı, Eşme ve Ulubey ilçelerine elektrik verilemeyeceğini duyurdu.