Kurban Bayramı Haberleri

Kurban Bayramı haberleri ve güncel Kurban Bayramı gelişmeleri, Kurban Bayramı ile ilgili tüm video, Kurban Bayramı fotoğrafları ve Kurban Bayramı haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Genel

2024 yılı Kurban Bayramı’nda yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere Sivaslı ilçe sakini 106 kişi kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı’na verdi.

Genel

KURBAN BAYRAMI BOYUNCA ŞEHİR GENELİNDE ÜCRETSİZ TOPLU TAŞIMA HİZMETİ VEREN KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE ÖZEL HALK OTOBÜSLERİNE TOPLAM 210 BİN...

Çevre

9 GÜNLÜK KURBAN BAYRAMI’NI FIRSAT BİLEN TATİLCİLER EGE VE AKDENİZ SAHİLLERİNİN YANI SIRA TÜRKİYE’NİN MALDİVLERİ OLARAK BİLİNEN SALDA GÖLÜ’NE DE...

Genel

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, bayramın 1.nci gününde şeker komasına giren 10 yaşındaki Berat Ölmez, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Genel

19 Haziran Çarşamba Kurban Bayramı'nın son günü gündeme aldığımız Uşak haberlerine ulaşabilirsiniz.

Genel

Kurban Bayramı tatilinin başlamasıyla beraber yola çıkan sürücüler, ‘gözleri açık uyumak' olarak bilinen yol hipnozuna karşı uyaran uzmanlar, yolculuk esnasında...

Genel

Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa’da yaklaşık 40 bin Müslüman, Kurban Bayramı namazını eda etti.

Genel

Uşak'ta bayramın ilk gününde kurban kesimi sırasında yaralanan vatandaşlar hastaneye başvurdu.

Asayiş

Tokat’ın Niksar ilçesinde servis ile otomobilin çarpışması sonucu 18 kişi yaralandı. 3’ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Gündem

Kaçan kurbanlık hayvanlar, kurbanlık yerine elini kolunu doğrayan acemi kasaplar klasik Kurban Bayramı görüntüleri arasında yer alır.

Genel

Hicri 1445 yılının hacı adayları, hac görevlerini yerine getirmek üzere Arafat'ta toplandı.

Genel

Diyetisyen Banu Özbingül Arslansoyu, sağlıklı bir bayram için doğru beslenme önerilerini sıraladı.

Gündem

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında dayanışma ruhu ve kardeşlik hukukuna vurgu yaptı.

Genel

Ramazan Bayramı’ndan bir gün öncesine denilen arefe günü kabir ziyareti yapmanın fazileti ve hükmü araştırılmaya başlandı.

Genel

Bayramda yola çıkacaklar bu haber size! İçişleri Bakanlığı Kurban Bayramları kapsamında alınacak trafik tedbirlerini açıkladı.

Genel

ERZİNCAN POLİSİNDEN KURBAN SATICILARINA 'SAHTE PARA' UYARISI

Genel

İSTANBUL'DA BAYRAM ALIŞVERİŞLERİNİN MERKEZİ KONUMUNDAKİ TARİHİ EMİNÖNÜ ÇARŞISI’NDA KURBAN BAYRAMI’NA SAYILI GÜNLER KALA YOĞUNLUK YAŞANIYOR. PAZARDA, BAYRAM ŞEKERİ VE LOKUM...

Genel

UZMAN DİYETİSYEN ARZU VURAL

Genel

KURBAN PAZARLARINDA HAREKETLİLİK YAŞANIYOR

Gündem

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Kurban Bayramı tatili süresince 4126 personelden oluşturulan 1432 ekibin huzur ve güvenliği sağlayacağını açıkladı.

Gündem

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Uşak İl Müdürü İbrahim Öztürk, emeklilere verilecek olan 3 bin TL Kurban Bayramı ikramiyelerinin tarihini açıkladı.

Ekonomi

- Biletbayisi.com CFO'su Ömer Kodet: - "Özellikle tatil beldelerine ve büyük şehirlere olan seferlerimizde yoğunluk artmış durumda" - Setur Turizm...

Genel

Kurban Bayramı tatili ne zaman? Bayram tatili 9 gün olacak mı? Kabine Toplantısında Açıklandı

Genel

İlçe Müftüsü Murat Kumtepe tarafından Selçikler Camiinde vatandaşlara kurban vekâleti ile alakalı bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Ekonomi

Manisa Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde kent genelindeki marketlerde denetim gerçekleştirdi.

Çevre

ÇORUM’UN ALACA İLÇESİNDE SAHİBİ TARAFINDAN ÖZEL OLARAK BAKILAN “PAŞA” ADI VERİLEN KURBANLIK TOSUN ALICISINI BEKLİYOR.

Genel

Veteriner Hekim Mustafa Erdoğan, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurbanlık seçerken nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlatarak vatandaşları uyardı.

Genel

Kurban Bayramı Ne Zaman Tatil Kaç Gün Olacak? 2024 Kurban Bayramı Tatili Detayları Belli Oldu!

Genel

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YAKLAŞAN KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN KURBAN BAĞIŞ KAMPANYASI BAŞLATTI. İSLAMİ USULLERE GÖRE, HİJYENİK ORTAMDA KESİLECEK...

Ekonomi

YALOVA BELEDİYESİ 345 KİŞİYİ İŞTEN ÇIKARIYOR