Kurbanlık Haberleri

Kurbanlık haberleri ve güncel Kurbanlık gelişmeleri, Kurbanlık ile ilgili tüm video, Kurbanlık fotoğrafları ve Kurbanlık haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Asayiş

BURSA’DA BİR VATANDAŞ TİCARİ ARACIN ARKA TARAFINA BİLDİRDİĞİ KURBANLIK DANA GÖRENLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ.

Genel

Ramazan Bayramı’ndan bir gün öncesine denilen arefe günü kabir ziyareti yapmanın fazileti ve hükmü araştırılmaya başlandı.

Gündem

Uşak Veteriner Hekimler Odası Başkanı Veteriner Hekim Özgür Uğur, kurbanlık alırken ve muhafaza ederken neler yapılması konusunda Uşak halkını bilgilendirdi.

Gündem

Eşme İlçe Emniyet Müdürlüğü, her Kurban Bayramı öncesi kurbanlık alırken yaşanan sahte para ve dolandırıcılık olaylarına karşı harekete geçti.

Genel

KURBAN BAYRAMI'NA SAYILI GÜNLER KALA BURSA'DA KURULAN KURBAN PAZARINDA KURBANLIKLAR ALICILARINI BEKLİYOR.

Genel

KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ CANLI HAYVAN PAZARINDAKİ SATICILARA, SAHTE PARANIN GERÇEĞİNDEN NASIL AYIRT EDİLECEĞİNİ UYGULAMALI ANLATTI.

Genel

SİVAS İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜ SEYİT YILDIZ, MANDA VE SIĞIRLARIN İKİ YAŞINI TAMAMLAYIP TAMAMLAMADIĞINI VE ÜÇ YAŞINA GİRDİĞİNİ ANLAMAK...

Genel

Veteriner Hekim Mustafa Erdoğan, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurbanlık seçerken nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlatarak vatandaşları uyardı.

Genel

MUDANYA'DA HER YIL DEMİRHANE DOLGU ALANINDA KURULAN KURBAN PAZARI, BU YIL IŞIKLI MAHALLE YOLU ÜZERİNE KURULACAK.

Genel
Genel

İZMİT BELEDİYESİ MODERN HAYVAN PAZARINA FARKLI İLLERDEN KURBANLIKLAR GELMEYE BAŞLADI.

Genel

ADANA'DA KURBANLIK KİLOGRAM FİYATLARI BELLİ OLDU.