Sivaslı belediyespor Haberleri

sivaslı belediyespor haberleri ve güncel sivaslı belediyespor gelişmeleri, sivaslı belediyespor ile ilgili tüm video, sivaslı belediyespor fotoğrafları ve sivaslı belediyespor haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Gündem

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da haftalar önce küme düşen Sivaslı Belediyespor, ilginç bir şekilde yeniden ligde kaldı.

Gündem

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 5. Grup'ta mücadele eden Sivaslı Belediyespor, 24. Haftada Irlıganlıspor'u ağırlayacakken, ligden çekilmesiyle hükmen galip oldu.

Gündem

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup'ta mücadele eden Sivaslı Belediyespor, 5. haftada Denizli Sarayköy Spor ile karşılaştı.

Gündem

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 5. Grup'ta mücadele eden Sivaslı Belediyespor, 7. hafta mücadelesi için Muğlaspor Kulübü ile kritik bir karşılaşmaya...

Gündem

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Muğlaspor, evinde ağırladığı Uşak Sivaslı Belediyespor’u 4-0mağlup etti.

Gündem

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 5. Grup'ta mücadele eden Sivaslı Belediyespor, zorlu 12. hafta karşılaşmasında Manavgat Belediyespor'u ağırladı.

Gündem

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 5. Grup'ta mücadele eden Sivaslı Belediyespor, 13. hafta mücadelesi için Didim Belediye Saygın Yapı Spor ile...

Genel

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 5. Grup'ta mücadele eden Sivaslı Belediyespor, ikinci yarının ilk maçında Yatağanspor ile karşılaşacak.

Genel

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 5. Grup'ta mücadele eden Sivaslı Belediyespor, ikinci yarının ilk maçında Yatağanspor ile karşılaştı.

Gündem

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 5. Grup'ta mücadele eden Sivaslı Belediyespor, 15. haftada Keçiborlu Belediye Spor ile karşılaşacak.

Gündem

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 5. Grup'ta mücadele eden Sivaslı Belediyespor, 15. haftada Keçiborlu Belediye Spor ile karşılaştı.

Gündem

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 5. Grup'ta mücadele eden Sivaslı Belediyespor, 16. haftada Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik Ve Spor'u ağırlayacak.

Gündem

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 5. Grup'ta mücadele eden Sivaslı Belediyespor, 16. haftada Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik Ve Spor'u ağırladı.

Gündem

TFF BAL’da 2 puanla son sırada yer alan ve 8 maçta galibiyet alamayan Sivaslı Belediyespor komşu Çivril ilçesine konuk oluyor.

Gündem

Bu hafta Sivaslı İlçemizde oynanacak Sivaslı Belediyespor – Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi G.S.K maçına kadın hakem Damla Tarkan atandı.