Uşak spor Haberleri

Uşak spor haberleri ve güncel Uşak spor gelişmeleri, Uşak spor ile ilgili tüm video, Uşak spor fotoğrafları ve Uşak spor haberleri Uşak Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Gündem

Sivaslı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Güreş Kursu sporcuları rekabet dolu mücadelelerde yer almaya devam ediyor.

Gündem

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen şampiyona, 1370 metre uzunluğundaki Uşak Belediyesi Yarış Pisti'nde serbest antrenman ve sıralama yarışlarıyla başladı.

Genel

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım: "Uşakspor Kırmızı Çizgimizdir!"

Gündem

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Uşakspor, 36. hafta karşılaşmasında evinde Yılmaz Vural'ın teknik direktörü olduğu MenemenFutbol Kulübü'nü ağırlayacak.

Genel

https://www.yesilsivasligazetesi.com/ İnternet haber Sitessi olarak ulaştığımız bilgilere Uşakspor Kulübü tanıdık bir isim tarafından satın alındı.

Gündem

TFF Kadınlar Futbol Ligi 2. Lig B Grubu’nda mücadele eden Uşak 64 Belediye Gençlikspor, 13. hafta mücadelesinde evinde Denizli Sultanlarspor'u...

Genel

Gençlik ve Spor Bakanlığının  “Okul Spor Faaliyetleri” kapsamında 16 ilden 345 sporcunun katılımı ile “Taekwondo Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları” Uşak’ın...

Gündem

Hafta içerisinde Rıdvan Geçkin’in bırakmasıyla takımın başına geçen Recep Yazıcı da düşüşe mani olmadı.

Gündem

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Uşakspor, 14. haftada evinde GMG Kastamonuspor'u konuk etti.

Gündem

Uşak Belediyesi'nin spor alanındaki yatırımları ve destekleri sayesinde yetişen üç genç yetenek, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın'ı makamında ziyaret etti.

Gündem

Uşak Basketbol Takımı Başkanı Ayhan Aslan ve yöneticileri, Türkiye Basketbol Federasyonu'na (TBF) bir ziyaret gerçekleştirdi.

Gündem

Uşakspor, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından sezon boyunca devam eden disiplin sorunlarına bir yenisini ekledi.

Gündem

İlkler Şehri Uşak Basketbol Kulübü, resmi sosyal medya hesabı üzerinden duygusal bir mesajla yeni yıl coşkusunu taraftarlarıyla paylaştı.

Gündem

Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Karate İl Birinciliği müsabakaları, spor dolu anlara sahne oldu.

Gündem

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Uşakspor'da büyük bir kriz patlak verdi ve kadro adeta dağıldı.

Gündem

Uşakspor taraftarları Uşak Belediyesi’nin “Masterler Ligi” düzenlemesine tepki gösterdi.

Gündem

Uşak Belediyesi 9. Geleneksel Atlı Cirit Turnuvası, yarı final karşılaşmaları ile devam ediyor.

Gündem

Uşak Karate Özlem Spor Kulübü, İller Arası Karate Yıldızlar Turnuvası’nda toplamda 43 madalya kazanarak genel klasmanda birincilik elde etti.

Genel

TFF 2. lig kırmızı grupta mücadele eden Uşakspor, 21. haftada kendi sahasında 68 Aksarayspor ile karşılaştığı maçta zorlu bir mücadeleye...

Genel

CHP Uşak Belediye Başkan adayı Özkan Yalım, Uşakspor'un kendi sahasında 68 Aksarayspor'u ağırladığı maçta takımı yalnız bırakmadı.

Genel

TFF Kadınlar Futbol Ligi 2. Lig B Grubu’nda mücadele eden Uşak 64 Belediye Gençlikspor, 2. Yarının ilk maçında evinde Genç...

Genel

Uşaklı sporcu öğrenciler, Spor Toto Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda adeta madalyaları sildi süpürdü.

Genel

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Uşakspor, 24. hafta maçında evinde Belediye Derince Spor ile karşılaşacak.

Genel

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Uşakspor, 23. hafta maçında Belediye Derince Spor'u konuk etti.

Genel

Türkiye'nin en yoğun katılımlı turnuvası olan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası, Uşaklı sporcuların da katılımıyla Adana'da gerçekleşti.

Gündem

TFF Kadınlar Futbol Ligi 2. Lig B Grubu’nda mücadele eden Uşak 64 Belediye Gençlikspor, 10. hafta mücadelesinde evinde 7 Eylül...

Gündem

TFF Kadınlar Futbol Ligi 2. Lig B Grubu’nda mücadele eden Uşak 64 Belediye Gençlik spor, 11. hafta mücadelesinde deplasmanda Nazilli...

Gündem

Uşakspor, çıkış için bir umut olacak değişikliğe gitti.

Gündem

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Uşakspor, 26. hafta karşılaşmasında evinde Karaman Futbol Kulübü'nü ağırlayacak.

Gündem

Türkiye Basketbol Federasyonu 2. Lig A Grubu'nda mücadele eden İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı, 13. hafta karşılaşması için Adana'ya gidiyor.